keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hahmoliiga: Dorbie



Me emme tiedä oikeastaan mikä Dorbie on.. sillä hän ei osaa puhua ja kertoa meille mikä hän oikein on. Voimme vain tulkita hänen käsiensä liikkeitä. Tunnetuin teoria Dorbiesta on, että hän on Hippolohikäärme, mutta se ei todennäköisesti pidä paikkaansa, sillä Dorbie ei ole oletettavasti matelija.. Dorbien väitetään myös olevan sukua Muumeille tai Super Marion Yoshille, mutta nämä teoriat on kumottu.

Ensiesiintyminen kemianvihkossa :)


Dorbie sai alkunsa eräällä hyvin tylsällä kemian tunnilla amatööri sarjakuvapiirtäjän Tuomo Vornasen toimesta vuonna 2008 joskus kolmannen jakson alussa marraskuussa ja on siitä lähtien ilmestynyt vihkojen sivuilla mm. uskonnon ja fysiikan tunneilla. Dorbie on sitemmin siirtynyt sarjakuviin Myyttihamsterin rinnalle avustajan roolissa. Useimmiten kolmiruutuisissa sarjiksissa Dorbie tutkii ja kokeilee erilaisia asioita ja joutuu sitä mukaa mukaan erilaisiin kommelluksiin.

Dorbien tarina on kuitenkin vasta alussa, sillä tällä hetkellä ainut paikka missä häneen voit törmätä on tämä blogi. Haaveenani olisi saada Dorbie ilmestymään Myyttihamsterin kanssa joskus jonkin oppilaitoksen ilmoitustaululle, mahdollisesti sitten kun pääsen jonnekin opiskelemaan :) Tämän enempää en siis valitettavasti voi/osaa kertoa hahmosta. Oppikaa lisää blogistani erilaisten kuvien ja sarjakuvien avulla :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...