lauantai 24. elokuuta 2013

Se Detective Comicsin tuleva elokuva...


Dark knight Returns by Frank Miller & Klaus Janson

Tällä hetkellä ehkäpä elokuva-sarjakuva-maailman yksi puhutuimmista aiheista on tuleva DC-comicsin uutuus elokuva Batman vs. Superman. Tämä vuonna 2015 ilmestyvä elokuva siis tulee sisältämään ainakin kaksi DC:n suosituinta supersankaria, Batmanin ja Teräsmiehen. Ja ne nimestä päätellen tappelee... niiku keskenään...
Eli MITÄ HELEVETTIÄ?
Okei, olen kyllä nähnyt parikin ihan virallista taistelua herrojen välillä kuten Dark Knight Returns-elokuvassa, mutta silti MITÄ HELEVETTIÄ?
En keksi yhtään pätevää syytä, miksi Clarkin ja Brucen pitäisi taistella ensimmäisessä yhteisessä elokuvassaan, herrat kun siis tapaavatkin vasta ensi kertaa... Naiset? Molemmille riittää... Raha? Clarkia ei kiinosta... Pahis yllyttää toisiaan vastaan? Ai Lex vai Jokeri, kumpaa meinasitte? Edelleenkään, Batmanillä ei sitten ole minkäänlaisia voiton mahdollisuuksia, ellei hän nyt jostain syystä tajua pitää kryptoniittiä taskussaan... Voin kertoa nyt jo, että elokuva tulee joko olemaan täydellinen menestys ja nörtit tyydyttävät itseään vielä viidenkymmenen vuodenkin päästä elokuvalla tai sitten (kuten pahasti pelkään) elokuva tulee olemaan sellainen ripulipaska, ettei toista ole nähty sitten Joel Schumacherin Batman & Robin-leffan.
Pääosissa siis tullaan näkemään Henry Cavill Teräsmiehenä, mikä on hyvä. Sekä Ben Affleck Batmaninä, mikä on vaan niiiiiiiiiin väärin. Batmanin kengät ovat hyvin hyvin vaikeat täyttää..... Etenkään noin huonolla näyttelijällä... Daredevil  Rest in Peace.

Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...