tiistai 12. huhtikuuta 2022

Blogin nykytilanne

 

 
Moikka vaan kaikki te kaksi ihmistä jotka enää luette tätä blogia! Olette ehkä huomanneet, että uusia tekstejä ei ole tullut pitkään aikaan. Syy tälle on ehdottomasti se, ettei mulla enää ole aikaa tän blogin pitämiseen. Ruudukko instagram sekä YouTube -tili vievät tällä hetkellä kaiken huomioni ja nautin molemmista ihan törkeän paljon. Tästä syystä laitan blogin niin sanotusti pitkälle tauolle. En tiedä palaanko koskaan blogin pariin enää kunnolla, mutta voi olla että silloin tällöin tulee kirjoitettua joku hypetyspostaus.

Kiitos kaikista näistä vuosista kun olette olleet aktiivisesti täällä lukemassa ja kommentoimassa! Toivottavasti nähdään vaikkapa tuolla mun aktiivisempien kanavien puolella ja jatketaan jutustelua siellä. Ruudukko kiittää ja kuittaa tältä erää.

PS. Nörttileffat listaus meni viime vuodelta näin:

#5 Dune - Tykkäsin, parempi kun originaali. Näyttävä ja visuaalisesti kiehtova. Jäin odottamaan jatkoa.

#4 Suicide Squad - Paras DCEU leffa ikinä. Loistavaa huumoria, hyviä näyttelijöitä. Viihdyttävä kokemus.

#3 Shang-Chi - Uutta MCU:ssa. Simu Liu on ihana tässäkin. Soundtrack tosi kova ja MCU:n parhaimmat taistelukohtaukset löytyy tästä.

#2 Encanto / Luca - Jaetulla sijalla, molemmat omalla tavallaan loistavia. Tunnelma, animaatiotyyli, We Don't Talk About Bruuuunooo...

#1 Spider-Man: No Way Home - Paras Hämis leffa ikinä ja täynnä upeita cameoita ja ester eggejä. Itkin useammassakin kohdassa ja Tobeyn ja Andrewn paluu oli ihan parasta!

Löydät mut instasta: Ruudukko_official
Ja tubesta: Ruudukko

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että elämää täyttää merkitykselliset asiat niin, ettei ylimääräistä aikaa edes oikein tunnu löytyvän. Mikäpä sen parempaa!

  Kiitos kaikista näistä blogivuosista, on ollut hieno tutustua - vaikkakin sitten tekstin välityksellä. Ja eiköhän sinun ulostulojen seuraaminen jatku jatkossakin muiden medioiden puolella.

  Hurjasti tsemppiä jatkoon joka tapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tosiaan uskaltanut psitää ihan kokonaan blogia hyllylle kun koskaan ei tiedä milloin tulee joku pakottava tarve kirjoittaa. Palaillaan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...