perjantai 2. marraskuuta 2012

Green Lantern


Vihdoin ja viimein voin sanoa, etä olen nähnyt elokuvan Green Lantern, kiitos Elisa Viihde paketin ! ;)
Täytyy kyllä sanoa, että leffa oli juuri sen tasoinen kuin oletinkin: Seen it, Done that and Marvel does it better. Että kun keksin hienon lausahduksen :)

Joka tapauksessa leffa oli hyvin ennalta arvattavissa ja muutenkin juoneltaan tönkkö. Erikoisefektitkään eivät saaneet minua syttymään... puhumattakaan pääosan esittäjästä Ryan Reynoldsista, joka ei nyt ihan vakuuttanut Hal Jordanina.

Ainut hyvä asia leffassa oli, että vihdoin sain tietää mitä Vihreä Lyhty oikeastaan tekee. Hahmo ei ole kiinostanut minua koskaan senkään vertaa, että olisin asian vaivautunut googlettamaan. Käsityskeni oli vain "No se hohtaa silleen vihreesti ja tekee juttui sil sormuksel" ja sitähän se kyllä oli... mutta en ollut tiennyt että sormuksen voimilla voi tehdä lähes mitä vain, mitä mielikuvitus antaa myöten :) Kyllä miullekin kelpais sellain sormus ! (Paras taikasormus minkä tiedän Sinin Leffablogi Huom!)

Tuntuu, että teksti jää hieman tyngäksi, kuten aina kun en lämpeä leffalle.... Mutta en voi edes tehdä Sarjakuva vs. Elokuva vertailua aiheesta sattuneesta syystä.. kun ei tuota käsitystä ole sarjiksesta ollenkaan... Pitäisi varmaan joskus lukea näitä DC:n sarjojakin, vai kuinka? Gosh... ja edellisessä tekstissä taisin ylistää DC:tä Marvelin yli näissä leffoissa.. Pahoitteluni Herra Stan Leelle uskottomuudestani ! Green Lantern palautti minut maan tasalle, vaikka sen olisi pitänyt viedä minut planeetta Oalle.

Alkuperäinen Lyhty Alan Scott ja uudempi Hal Jordan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...