torstai 22. marraskuuta 2012

Animaation nousu ja tuho


Muistatteko sen ajan kun näitte ensimmäisen kerran Shrekin? Se oli haukaa ja jätti odottamaan lisää ! Kakkososasta sen sijaan tuli vielä parempi ! Huh ! Onneksi Shrek ja Fiona saavat elää onnellisesti forever aft.... Eiku... sitten tulikin se kolmonen jossa oltiin taas ongelmissa... ja Jouluspesiaali ! Ja Shrek Forever After eli neljäs osa... sitten Saapasjalkakissa sai oman leffan....

Tajusitte varmaan mistä aion tällä kertaa valittaa?

Oikein pahaa tekee ajatella, miten jotain niin viatonta kuin animaatioelokuvaa käytetään rahastukseen... Totta kai, kun keksitään hyvä idea ja lapset tykkää ja aikuisetkin katsoo niin siitä pitää tulla jatko-osa... Mutta joskus... edes joskus, haluaisin, että leffan jälkeen ei tulisi sitä kamalaa tunnetta: Tästä tulee varmasti kakkososa lähi vuosina. Muutama esimerkki: Madagascar, Ice Age, Itse Ilkimys... ja voin kertoa, että Viisi Legendaa EI TASAN TARKKAAN JÄÄ AINOAKSI OSAKSI.
Ja erityisen pettynyt olen sinuun DISNEY PIXAR... Autot 2, Monsterit Oy 2... Disney WTF? Eikö riitä, että ostatte ensin Muppetit, sitten Marvelin ja vielä menette Star Warsinkin omimaan. Hävetkää rahanahneet paholaiset !

Ei mulla vissiin muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...