maanantai 29. huhtikuuta 2019

Detective Pikachu (TCG)

Pitihän sekin päivä nähdä kun Pokémonista tehdään live-action elokuva! Kun ensimmäisen kerran tästä kuulin niin yökkäilin jo valmiiksi. Ensimmäisen trailerin jälkeen epäilin vielä, mutta nyt erinäisten klippien ja trailerien jälkeen, minulla on vahva usko siihen, että tämä leffa tulee olemaan ihan hyvä! Detective Pikachu perustuu siis löyhästi samannimiseen peliin, mutta palataan tähän tarkemmin sitten elokuvan näkemisen jälkeen.
Elokuvaa promoamaan on laskettu liikenteeseen 18 kortin setti Detective Pikachu -aiheisia kortteja. Koska kokonaisuus on niin lyhyt ja sopii nätisti yhdelle sivulle keräilykansioon, päätin kerätä nämä. Korttien kuva-aiheet ovat suoraan elokuvassa esiintyvien Pokémonien malleja. Realistiset grafiikat ovat jotain sellaista, mitä Pokémon -korteissa ei ole koskaan aikaisemmin nähty. Korteiksi ovat valikoituneet ne Pokémonit, joilla on todennäköisesti jokin isompikin rooli elokuvassa. Settiin kuuluu myös neljä promokorttia.

Detective Pikachu -sarjan kortteja ei myydä erillisissä yksittäispakkauksissa vaan niitä saa vain osana erillisiä blisterpakkauksia. Pakkauksen mukana tulee aina myös yksi promokortti sekä Jumbo GX-kortti. Itse aloitin kokoelman keräämisen ostamalla Charizard GX -pakkauksen, jonka mukana tuli 4 boosteria sekä Charizard GX Promo. Jokainen booster -pakkaus sisältää neljä Detective Pikachu -sarjan korttia, joista yksi on aina Rare. Jokainen korteista on kiiltävä.

Vaikka ostin kaksi Pikachu -blisteriä ja Greninja GX -blisterit vielä tuon edellä mainitun lisäksi, jäi minulta silti puuttumaan vielä neljä korttia! Harkinnassa on vielä ostaa tuo Mewtwo GX -pakkaus niin saisi samalla sitten myös Mewtwo Promon, mutta todennäköisyys siihen, että saisin edes yhden noista puuttuvista korteista on aika pieni. Täytyy kai siis tilata vain Ebaystä loput ja pistää myyntiin tuplat noista mitä sain. Joka tapauksessa oikein hauska ja helppo kerättävä kokonaisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...