keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Ruudukko nyt myös YouTubessa!

 


Hei tyypit! Miettikää oikeasti miten pitkälle ollaan tultu tämän blogin myötä? Alkuvuodesta vietettiin Ruudukon 10 vuotis synttäreitä ja perustin sen kunniaksi Instagram tilinkin tälle blogille. Nyt reilu kuukausi sitten starttasi myös tube, joka pääsääntöisesti ja toistaiseksi keskittyy Pokémon -kortteihin aika paljon. Jos ei insta ja tube ole vielä seurannassa niin käy heittämässä tykkäystä ja kommenttia ja pistä tilaukseen! Olisi kiva taas pitkästä aikaa päästä teidänkin kanssa jutskailemaan.

Tähän kohtaan mulla ei ole nyt mitään sen ihmeempää päivitettävää tänne blogin puolelle. Kaikki vapaa-aika menee nyt just somen ja pelien kanssa. Piirtääkin koitan aina kun ehdin, mutta se viime vuonna aiheutettu burnis vaikuttaa yhä. Ei muuta kuin hauskaa syksyn jatkoa itse kullekin, kiva kun ootte täällä vielä! :)

-Ruudukko

2 kommenttia:

  1. No mutta vouu! Enpäs ollutkaan sinun videoihin vielä tubessa törmännytkään, mutta nyt kun kävin katsomassa, niin ihan uskomattoman hienosti ja ammattimaisesti toteutettuja videoita. Ja kuinka luonnollinen olet kameran edessä! Hyvin näytti myös näyttökertoja ja kommentteja jo kertyneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä siinä hetki meni että alkoi tuntua luonnolliselta mut sit vaan tajusin et tässäkin pitää olla vaan oma itsensä niin kaikki menee ihan hyvin :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...