keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Muutosten tuulet....


Nyt ei kyllä toimi mikään ! En ole saanut uutta (kunnollista..) tekstiä tehtyä piiiitkään aikaan.. Töissäkin menee kaikki päivät ! En kerkeä edes sarjakuvia lukea kuin Kouvolan Sanomista Fingerporin aamuisin ! Mielenkiintokin bloggaamiseen on nollassa... Tai ei oikeastaan mielenkiinto, vaan enemminkin motivaatio..  Olen alkanut tässä vähän harkitsemaan suurempaa muutosta blogiini.. Ja en tarkoita tällä taustakuvan vaihtoa vaan kokonaan uutta sisältöä ! No.. ei nyt ehkä ihan kokonaan.. : ))


Ajattelin nimittäin lopettaa muiden sarjakuvien arvostelun, ellen oikein ehdottomasti halua jotakin arvostella. Viime aikaiset pakolla väännetyt arvostelut ovat olleet niin blaah.. Omia sarjakuvianikaan en ole saanut yhden yhtä tänne, joten mikä  minä edes olen muiden töitä arvostelemaan? No kriitikkohan saa aina olla.... :))

Muutosta ajattelin siinä suhteessa, että eniten mielenkiintoa minulla on ollut kirjoittaa Sarjakuva vs. Elokuva-osiota.. Pisimmät tekstit ja suurimmat lukijaluvutkin ovat juuri näissä teksteissä.. Myöskin itse olen ollut kaikkein tyytyväisin kyseisiin teksteihin.. Miksen siis myös minä muiden tuhansien tsiljoonien miljoonien joukossa aloittaisi Elokuva-blogia? Tosin Ruudukko nimi pysyisi ja silloin tällöin voisin myös sarjakuvista kirjoitella kuin myös laittaa omia sarjiksiani ja piirustuksiani näytille.. Osiot kuten Taiteilija Nurkka ja Hahmoliiga aion kyllä säilyttää, mutta mahdollisesti niitäkin laajennan elokuva aiheisiksi..

 Päätetty ! Minusta tulee Elokuvablogisti ! (joka edelleen tekee sarjakuvistakin juttuja... Kunhan jakselee..)


Saa nähdä kauanko tämäkin päätös pysyy.. ja ennen kaikkea... Mitä tästäkin tulee..?

2 kommenttia:

  1. Jeah! Ei huono ei huono :D ja sun blogi, sie määräät :D

    VastaaPoista
  2. Kannatan. Ja eihän se ole kiveen kaiverrettu, että blogin täytyy kuulua vain yhteen kategoriaan. Jos teet Sarjakuva-/elokuvablogin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...