sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Teräsmies vastaan Teräsmies

Eilen vietin oikein kunnon "Teräsmies-iltaa" kun katsoin elokuvat Superman Returns ja Hancock. Jälkimmäisestä voidaan olla kahta mieltä..



Jälleen kerran pääsin huomaamaan, miksi minä olen Marvel-fani henkeen ja vereen. Jotenkin se ei vain iske, että voittamattomalla miehellä on vastassaan vanha kaljupää, jonka ainoa ase tätä vastaan on vihreänä hohtava kivi. Superman Returns on maineensa veroinen eli täysi sukka. Miltei tuntemattomat näyttelijät ja mitään sanomaton juoni eivät antaneet edes mahdollisuutta päästä kunnon Teräsmies-fiilikseen. Vitsit (mikäli niitä voi siten kutsua..) olivat huonoja tai mauttomia. Vaikka kuinka yritin niin en keksinyt elokuvasta juuri mitään hyvää.. Edes X-menistä tutun Kykloopin näyttelijä James Marsden ei pelastanut elokuvaa.. odotin koko leffan ajan laaser-silmä taistelua, mutta turhaan !



Teräsmiehen surkean esityksen jälkeen oli aivan pakko katsoa Hancock, sillä sitähän minä en ole ennen edes halunnut nähdä korkeiden ennakkoluulojen takia. Tulos oli kuitenkin yllättävä. Hancock oli huomattavasti parempi elokuva kuin Superman Returns. Hancockillahan on siis täysin samat kyvyt kuin Teräsmiehelläkin, lukuun ottamatta laaserkatsetta ja röntgen-katsetta. Vaikka Hancockin juoni oli miltei yhtä sukka kuin Supermanin niin silti siinä oli jotain sisältöä. Will Smith loi hahmosta uskottavan ja hyvällä huumorilla maustettu elokuva olikin ilahduttava kokemus.

Teräsmies tarvitsee päivityksen ja hyvin äkkiä. Uusi elokuva voisi olla vaikka aivan kokonaan uuden seikkailu kertova, missä Lex Luthorista ja Louis Lanesta ei olisi kuultukaan. Myös Teräsmiehen uutta ulkoasua olisi hyvä käyttää, nimittäin kalsarit trikoiden päällä on niin out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...