lauantai 9. huhtikuuta 2011

Maisa & Kaarina - Tehot irti




Mieleni teki tutustua johonkin itselleni aivan vieraaseen teokseen ja Maisa & Kaarina oli siihen juuri sopiva tapaus. Olen tiennyt kaksikon olemassa olosta jo hyvin pitkään.. mutten ole koskaan saanut aikaiseksi tutustua heihin. Sari Luhtasen (käsikirjoitus) ja Tiina Pajun (kuvitus) luoma parivaljakko käsittelee naisten elämää hieman humoristeseen sävyyn.

Päähenkilöt ovat siis Maisa ja Kaarina. Maisa on hieman tukeva sinkku nainen, joka jahtaa miehiä ja mussuttaa tuon tuosta leivoksia. Kaarina puolestaan on naimisissa oleva ja hänellä on jopa lapsia miehensä Björnin kanssa. Persooniltaan naiset ovat hyvin omanlaisensa ja se tuodaan esiin jokaisessa tarinassa.

 Kuva on sivulta http://www.sskk.fi/maisajakaarina, missä voit myös tutustua teokseen tarkemmin

Täytyy myöntää, että Maisa & Kaarina ei ollut oikein minun juttuni... Suuri osa vitseistä meni hieman ohi ja osa kuvituksesta oli himean sekavaa ruuduttomuutensa ja vapaamman sijoittelunsa takia. Tosin luulenpa ettei sarjakuvaa ole suunnattukaan teini-ikää lopetteleville nuorille miehille vaan naisille 20-ikävuodesta eteenpäin. Tietenkin jos itse on kokenut samanlaisia pulmatilanteita ja bileiltoja kuin Maisa ja Kaarina saa lukija varmasti paljon enemmän irti tästä teoksesta : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...