perjantai 19. elokuuta 2011

Facebookin Movies- Sovellus

Varmaankin vuosi takaperin tutustuin Facebook sovellukseen nimeltä Movies. Kyseisestä sivusta voi tykätä, minkä jälkeen voi alkaa käyttämään tätä ohjelmaa Facebookissa (vähän kuin farmvillet sun muut muttei sinnepäinkään...) Moviesin avulla voit arvostella näkemäsi elokuvat tähdillä, vastailla kyselyihin, tehdä top 5 listoja ja katsoa uusien elokuvien trailereita.
Siitä lähtien kun itse aloin tätä käyttämään, on jokainen katsottu elokuva päässyt sitä mukaan listoille. Nyt jo yli 570 elokuvaa katsottuna : ) Tosin, olen myös tähdittänyt ne elokuvat, mitkä olen nähnyt jo joskus kauan ennen Moviesia.. Melko koukuttavaa tämä tälläinen listaileminen... :)

Syy miksi otin tämän esille on siis se, että ajattelin alkaa julkaisemaan joitakin minun Top 5 listojani täällä. Tietenkin perustellen valintani : ) Listoja löytyy siis jos jonkinlaisia. On aivan tavallisia, kuten lempinäyttelijät, lempikoirarodut, parhaat jäätelöt yms. mutta mukaan mahtuu myös vähän erikoisempia.. ;) Aloitankin tämän ensimmäisen Movies top 5-listani juuri tälläisellä, hieman "oudommalla" listalla:


Hirviöt, jotka haluaisin nähdä taistelevan Godzillaa vastaan
TOP 5



#5 Predator
Olisko aikas siistiä, jos lauma Predatoreja yrittäis kaataa Godzillaa? Vaikkapa jossakin New Yorkin kaltaisessa suurkaupungissa.. Siel olis paljo kaikkii väijymäpaikkoi niille.. : ))


#4 Megatron
Tämä taistelu olisi kyllä niin upea kuin olla ja voi ! Desepticonien johtaja saattaisi jopa voittaakin mutanttimatelijan ja vieläpä ihan reilusti !


#3 Freddy Krueger
Tämän laitoin oikeastaan ihan vain mielenkiinnosta.. Voisiko Freddy mitenkään voittaa Godzillaa? Freddy voisi tunkeutua liskon uniin tämän nukkuessa.. mutta mitä hänen olisi tehtävä voittaakseen suunnaton peto? Ei ehkä ihan perusviiltely auta... Godzilla tuskin myöskään mahtuu Freddyn kuuluisalle tehtaalle.. :/



#2 T-Rex
No olisihan se nyt aika eeppistä vai mitä? :) Tosin en paljoa löisi vetoa Rexin puolesta...


#1 Vaahtokarkkimies
Ja viimeiseksi Ghost Busters-elokuvasta tuttu Vaahtokarkkimies. No mitä? Onhan se sentään yhtä iso... :) Vaahtis myös todennäköisesti häviäsi Godzilalle... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...