lauantai 20. elokuuta 2011

Movie Monday #12 - Parhaista parhain

Tämän viikon Movie Monday oli taas hyvin onnistunut, sillä minäkin jouduin ihan kunnolla pohtimaan kenestä tekisin tämän? Kuka on parhaista parhain..? Tarkoituksena oli siis kirjoittaa jostakin itselleen tärkeästä näyttelijästä.. Pienen pohdinnan jälkeen, olin kuitenkin varma päätöksestäni:

Helena Bonham Carter


Jotkut varmasti tietävätkin tästä minun "ylifanituksestani" Helena Bonham Carteria kohtaan, mutta minkäs teet... Onhan kyseessä yksi aikamme häikäisevimmistä noita-akoista.. ;) Bonham Carterin upea tyyli, joka on kuin suoraan hänen sulhasensa Tim Burtonin elokuvasta on hvyin hyvin persoonallinen.. Juuri tästä ja monesta muusta syystä minä hänestä pidänkin, hän ei pelkää olla sitä mitä on.. :)


En ole enää edes varma, missä tutustuin häneen ensimmäisenä.. Mahdollisesti vasta Harry Potterissa? Voi hyvinkin olla.. mutta sen voin kertoa varmasti, missä elokuvassa häneen suorastaan rakastuin ! Suosikkiroolini häneltä on nimittäin Tim Burtonin musikaali-elokuvasta Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi tuttu Mrs. Lovett. Hullu, piirakanpaistaja-psykopaatti on juuri sellainen rooli, mistä Helena suoriutuu loistavasti ! Myös Bellatrix Lestrange Harry Potterista on aivan ihana Helenan vetämänä <3 Se mielipuolen nauru ja hulluuden kiilto silmissä... ah, mitä muuta voi elokuvalta odottaa <3

 Vaikka Helena onkin tunnettu juuri tälläisistä synkistä roolihahmoista.. On hänellä myös loistavia roolisuorituksia niin sanottuna "tavallisena" ihmisenä... tai jotain sinnepäin.. :) Kuninkaan puheen Kuningatar Elizabeth ja Big Fishin Jenny ovat myös aivan hurmaavia Bonham Carterin esittäminä !



2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...