tiistai 25. lokakuuta 2011

Movie Monday #22

Movie Mondayssä tällä viikolla: Sitä kaikkein parasta näyttelijää on jo kyselty, mutta kuka on sellainen näyttelijä, joka on noussut lempinäyttelijöidesi joukkoon vastikään? Muistatko mikä oli ensimmäinen elokuva, jonka kyseiseltä näyttelijältä näit? Kolahtiko heti vai menikö hetken aikaa ennen kuin näyttelijä vahvisti paikkansa lempinäyttelijöidesi joukossa? Mikä on suosikkielokuvasi tältä näyttelijältä ja miksi?
 
Tässä minun valintani. Suloinen kaunotar, joka voi esittää niin vinksahtanutta prinsessaa kuin apaattista kuningatartakin:
Anne Hathaway
Hathaway nousi yhdeksi suosikikseni varmaankin vasta elokuvasta Alice in Wonderland, mutta jo pienenä poikani tykkäsin neitokaisen satumaisista elokuvista Prinsessa Päiväkirjat ja Lumottu Ella. Juuri tälläiset fantasiaroolit ovat suosikkejani, mutta pidän Hathawaysta myös niin sanotuissa "vakavissa" rooleissa.  Kuten elokuvissa Passengers, Love & Other Drugs ja Sinä Päivänä. Vakavaahan Hathawaysta ei saa yrittämälläkään.. on se vaan niin herttainen <3


Hathaway osaa myös olla tyylikäs. Niin elokuvarooleissaan kuin punaisella matollakin
 

Hathaway on mielestäni juuri sellainen kuin prinsessatkin ovat, kaunis ja ihastuttava <3 Joka osaa myös laulaa, tässä yksi upeimmista Hathaway hetkistäni:


Batmaniä odotellessa.. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...