keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Movies top 5 - Sanoinkuvaamattomat Säveltäjät

Tällä kertaa listaan viisi suosikki säveltäjääni elokuva-maailmasta :) Sanotaanko, että viittä oli hyvin vaikea keksiä... joten oikeastaan tämä on top neljä, johon on lisätty viidenneksi yksi monista musita suosikeistani :)

#5 Cliff Martinez
Etenkin elokuvan Contagion Soundtrack on huikea !

#4 Thomas Newman
Tullut yhdeksi suurimmista suosikeistani elokuvast yllätys yllätys American Beauty

#3 Hans Zimmer
Sanotaanko, että listan eeppisin säveltäjä. Jokainen elokuva missä on Hans Zimmerin musiikkia on suhteellisen hyvä. Muistan että fanitin Batman Dark Knightin musiikkia jo ennen elokuvaa Inception, jossa suorastaan rakastuin Zimmeriin !

Seuraava varmasti tulee monille yllätyksenä.. mutta listan sijalla #2 Huom sijalla KAKSI?!?

#2 Danny Elfman
Danny Elfman, moni varmasti odotti hänen olevan listani sijalla #1, mutta näin ei ole ;) Vaikka rakastan kaikkia Dannyn sävellyksiä niin Simpsonit-tunnarista Dark Shadowsiin... On ykkösenäni:





#1 Joe Hisaishi
Uskallan jopa väittää, että Miyazakin elokuvat eivät olisi mitään ilman Joe Hisaishin musiikkia. Jotain niin kaunista nämä vain ovat.. Jokainen sävelmä on oma taideteos, joka luo tunnelman kuin tunnelman näihin ihastuttaviin animaatioihin. Kaikenlisäksi, etenkin tämä Liikkuvan Linnan tunnari olisi loistava valssi, jos vain joskus saisi tanssia tämän tai nähdä esityksenä... Ah ihanuutta ! 
P.S
Tänään Katsoin Kikin Lähettipalvelun taas vaihteeksi ja ai että kun oli ihana elokuva <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...