perjantai 13. joulukuuta 2013

Ohjeita Pokémon kortteja myyville osa III

Tässä ohjeessa käyn läpi ihan konkreettisesti kuvien avulla sen, mitä minkäkinlaisesta kortista voi oikeasti pyytää rahaa. Ohje perustuu siihen, mitä mieltä minä olen, eikä siis ole kortin virallinen arvo. Enemmänkin suuntaa-antava sinulle, joka haluat saada myydyksi korttejasi suomalaisilla huuto- tai muilla kauppasivustoilla. Käytän myös apuna Ebay:n hinta tasoa. Kuvat: Serebii.net

Aloitetaan ihan perus Base set korttien hinnoilla (Base set on se sarja missä ei ole minkäänlaista symbolia kortin kuvan oikeassa alareunassa.)
Common eli Rarity Common.png= 0,25€/kpl, Uncommon eli Rarity Uncommon.png= 0,50€/kpl,  Rare eli Rarity Rare.png=2,00€/kpl ja Holo Rare eli "kiiltari" =4,00€/kpl
Samat hinnat pätevät myös näihin sarjoihin:
 Kalliimpaa hintatasoa voit käyttää huoletta näissä seteissä:
Common eli Rarity Common.png= 0,30€/kpl, Uncommon eli Rarity Uncommon.png=1,00€/kpl,  Rare eli Rarity Rare.png=3,50€/kpl ja Holo Rare eli "kiiltari" =5,50€/kp

Kyseisiä sarjoja on myyty/ostettu täällä Suomessa hieman vähemmän ilmeisesti siksi, että valtaosa nuorista ja lapsista kadotti kiinostuksensa Pokémon korttien ostamiseen 2000-luvun alussa. Joten kortit ovat helpommin päätyneet vain oikeiden keräilijöiden omistukseen.

Sitten vanhojen sarjojen erikoiskortit:

Jos korttisi on 1st Edition (lukuun ottamatta Base Set-sarjan Machampiä) voit pyytää siitä hieman kalliimpaa summaa melkein jopa kaksinkertaista hintaa. Suosittelen ainakin kokeilemaan :)

Black Star eli "Musta Tähti" eli Wizardin -Promo kortit sen sijaan ovat hieman arvokkaampia. Hinta voi vaihdella 2€-10€/kpl Selvität vain sen, miten helposti niitä on Suomessa saanut.

Muiden erikoiskorttien hinnan näet edellisestä tekstistäni

Sitten lopuksi vielä näistä uusista korteista. Hinnat ovat siis todellakin alhaisemmat kuin edellisissä ihan vaan sen takia, että osaa saa ostettua vielä Booster- ja Theme Deck-pakkauksinakin nettikaupoista. Ja harvaa keräilijää edes kiinostaa nämä kortit... Sen sijaan keskity hinnoittelussa enemmän arvioimaan mikä on kortin arvo pelaamisessa. Mutta tässä minun hinta-arvioni aivan  peruskorteista.

Common eli Rarity Common.png= 0,10€/kpl, Uncommon eli Rarity Uncommon.png= 0,20€/kpl,  Rare eli Rarity Rare.png=1,00€/kpl, Reverse holo, joka ei Rare =korkeintaan +0,10€ lisää hintaan.. Rare, joka on Reverse Holo =korkeintaan +0,50€ lisää hintaan... ja Holo Rare eli "kiiltari" =2,00€/kpl

Toivottavasti tästä on jollekulle apua :) Edelleen painotan sitä, että yritä myydä korttisi yksittäin jos haluat oikeasti tienata. Jos sinulla kuitenkin on paljon kortteja ja haluat niistä lähinnä vain eroon. Myy könttinä koko kasa, muista kuitenkin hinnoitella se oikein!

 KYSYMYKSET OSOITTEESEEN myyttihamsteri (at) gmail.com!

9 kommenttia:

  1. Moikka. Voinko laittaa sinulle kuvaa korteista jotka ovat olleet kaapin perällä jo monta vuotta (pokemon)

    VastaaPoista
  2. Onko sulla sähköpostia johon voisi laittaa kuvia korteista, jos osaisit katsoa löytyykö millekkään arvoa, tai millä hinnalla paketin voi myydä? :)

    VastaaPoista
  3. Lähetin sulle sähköpostia tohon jälkimmäiseen osoitteeseen. :-)

    VastaaPoista
  4. Lähetin sulle sähköpostia tohon jälkimmäiseen osoitteeseen. :-)

    VastaaPoista
  5. Hei,

    lähetin sinulle sähköpostilla arviointipyynnön.

    - Juuso M.

    VastaaPoista
  6. Hei. Mites sellainen kortti kuin vuoden 1995 Basic Pokemon Pikachu Kids WB presents Pokemon The First Movie? Ebayssa aika hinnoissa, mites suomessa?

    -Yondy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Siten, että itsellänikin on kaksin kappalein tätä korttia ja olen melko useilla kavereillakin (jotka ei edes suoranaisesti keräile näitä) niin nähnyt tämän kortin. Tuota promo pikachua on siis liikenteessä melko paljonkin, mutta esim 5€ hintaan sitä kannattaa koittaa myydä huuto.netissä.

      Jos kortti on hyväkuntoinen (säilytetty muoveissa, eikä mitään vaurioita) niin voit pyytää vaikka pari euroa enemmän. Mikäli selviä vaurioita on niin pari euroa vähemmän.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...