maanantai 18. helmikuuta 2013

Ohjeita Pokémon kortteja myyville

Pokémon korttien myyminen tuntuu olevan taitolaji. Todella monet myyjät sortuvat käsittämättömiin ratkaisuihin yrittäessään kaupata kokoelmaansa tai sen osia. Tori.fi ja Huuto.net ovat täynnä kortteja kaupittelevia myyjiä, joista iso osa tietää kyllä mitä tekee. Mukaan mahtuu kuitenkin jos jonkinlaista yrittäjää, jolla ei ole mitään hajua mitä on myymässä ja kenelle. Tässä muutama konkreettinen esimerkki niistä asioista, mitkä voivat parantaa kaupan tekoasi. (edit. 30.3.2020)


Epämääräinen kasa huonoja kortteja
Kun laitat kortteja myyntiin, pidä huoli että kaikki myytävät kortit näkyvät kuvassa selkeästi. Etenkin holo ja rare kortit on hyvä laittaa selkeästi erilleen muista, jotta keräilijä voi jo suoraan sanoa, onko satsissa mitään hänelle kiinnostavaa. Huom! Jos myyt kortteja isona eränä, eikä se sisällä oikeasti mitään arvokasta, älä hinnoittele tuotettasi liian korkeaksi. Joskus näkee näitä kasoja myytävän 100€ mutta voin kertoa, että itse saan lähinnä hyvät naurut näistä.

Alla olevassa kuvassa kortit ovat holoja, mutta lähes arvottomia (ainakin minulle ja monelle muulle keräilijälle). Niin sanotut Reverse Holo-kortit eli "reunoilta kiiltävät" ovat lähes aina tavallisia Holo-kortteja arvottomampia ja jos kyseessä on trainer, energy, uncommon tai common-kortti niin reverse holoa ei mielestäni voi edes rinnastaa kauppaa tehdessä holo-kortiksi.


Toinen huono esimerkki on epämääräinen "5holoa ja kaksi Promoa +300 normikorttia" 
Se, että olet kasannut hienon pakan ja näytät siitä kolme holokorttia ja sanot, että ei sisällä samoja kortteja on todella, todella, todella huono tapa kaupata. Laita kaikkien kaupan olevien korttien kuva esiin kuten seuraavassa kuvassa
Huom! Jos kauppaat tällä tavalla huonoja kortteja niin älä laita korkeaa hintaa... muuten et saa kortteja myytyä. Tämän kasan minä yrittäisin myydä 1€-3€, mutta en silti usko saavani sitä myytyä :) Jos joku haluaa ostaa yksittäisen kortin tälläisestä kaupasta, niin myy ihmeessä!


Tämä on jo hiukan parempi tapa myydä: "Kansiollinen Pokémon kortteja", kunhan muistat seuraavat säännöt:
1. Hinta kohdilleen
2. Ota kuva jokaisesta aukeamasta, mikäli kansiossasi on sekaisin kaikenlaisia kortteja.
(minun esimerkissäni, voisi riittää vain muutaman aukeaman kuvat, sillä kortit ovat numerojärjestyksessä, jolloin keräilijä tietää mitä odottaa)
3. Ilmoita tuleeko kansio kaupan päälle.

Mieti mikä seuraavassa kuvassa on pielessä?
Jos huomasit, että kuva on huono, olet aivan oikeassa.
Kun myyt yksittäistä korttia muista seuraavat säännöt:

1. Selvitä mitä kortista voi oikeasti pyytää. Tarkista kortin sarja numero sen oikeasta alakulmasta ja selvitä mistä sarjasta kyseinen kortti on. Tee hintavertailua Ebayssä tai Troll and Toad -sivustolla.
2. Ota hyvä kuva kortistasi. Niin hyvä kuin mahdollista ja ole tarkkana kuntoluokituksen kanssa. Ei hyödytä ketään valehdella kortin kunto paremmaksi kuin se on. Asiakas kyllä huomaa kusetuksen kunhan saa kortin kotiinsa.
3. Ole kärsivällinen ja tiputa hintaa alemmas mikäli se ei tunnu menevän asettamallasi hinnalla. Jossain kohtaa kysyntä kyllä kohtaa tarjonnan!

Saatoit vähän yllättyä, miten paljon kortin myyminen oikeasti vaatii! Mikäli haluat tienata korttien myymisellä, on yllä olevat kohdat erittäin tärkeitä. Liian usein näkee sitä, että pyydetään kortitsta älyttömiä hintoja esim. Hyvänä esimerkkinä on Charizard -kortit, joista keräilymaailmassa puhutaankin hinnoittelun yhteydessä charizard-verosta. Eli siitä, kuinka Charizard korttiin laitetaan aina extra hintaa  vain ja ainoastaan sen takia, että se on Charizard.

Charizard 3/132 Secret Wonders 245€
(se että korttisi on Charizard EI TEE SIITÄ ARVOKASTA.)

Kortit joista voi pyytää Suomessa suurta hintaa ja keräilijä saattaa jopa siitä maksaa ovat:
(Hinnat ovat vain suuntaa-antavia ja minun omia mielipiteitäni. Edit. 10.2.2020)

Neo Destiny sarjan Shining kortit: 35€-80€/kpl
Alkuperäinen Base Set Charizard 20€-30€
Alkuperäinen Base Set Charizard 1st Edition 50€-80€
Shadowless Base Set holo-kortit 5€-20€ 
1st Edition Holo-kortit (lukuunottamatta Machamp 1st Edition) 10€-25€
Misprint-painovirheelliset (huom! ei kopio kortti!) 10€-30€
Base Set Vulpix, jossa ei painovirhettä HP50 10€-25€
Wizard Promos 2€-10€

Huom! Jos kortissa on taitos/repeämä/kulumaa/yms niin et todellakaan voi pyytää edes puolta tuosta hinnasta!

Mikäli haluat yrittää myydä korttisi ylihintaan, suosittelen menemään Ebay.comiin, jossa pääset maailman markkinoille, suomessa kukaan ei osta yksittäistä korttia yli sadalla eurolla.

Älä myöskään tee pelkkää listaa korteista mitä sinulla on myynnissä,
 MUISTA AINA LAITTAA KUVA! 
Esim.

Abra
Bulbasaur
Venusaur
Chansey x2
jne.

Lista ei kerro yhtään mitään, sillä jo Abra korttia löytyy miltei 20 eri korttia eri sarjoista.

Ohjeet hinta-arvio pyyntöihin
 myyttihamsteri (at) gmail.com!

73 kommenttia:

  1. Satutko tietämään mitään hyvää kanavaa minkä kautta myydä kortteja suoraan keräilijöille internetissä ja suomen rajojen sisällä? Olisitko kenties itse halukas ostamaan? Minulla on kaapin perällä kortteja ihan ensimmäisistä sarjoista(base, jungle, rocket ja fossil) yli 10 vuoden takaa. Jos jokin kortti puuttuu kokoelmastasi ni voin katsoa löytyykö sitä. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kaikkein parhain paikka Suomen rajojen sisällä myydä on ihan tuo huuto.net! Sieltä olen itse kaikkein eniten kortteja ostanut :) Tällä hetkellä itseltäni ei oikeastaan puutu muuta kuin joitain hieman harvinaisempia kortteja, joita ei oikeastaan edes Suomesta saa... Mutta laitappa huuto.netiin myyntiin niin eiköhän ne sieltä pikkuhiljaa lähde liikkeelle! :)

    VastaaPoista
  3. Olisitko kiinnostunut japanilaisesta Swablu-kortista? (Hyvä kuntoinen)

    VastaaPoista
  4. Minulla olisi vanhoja pokemon-kortteja tallella todella suuret määrät lapsuudesta. En tiedä arvoa ja en kuvaa voi yhdestä tietystä kortista laittaa, koska ne ovat vielä varastossa piilossa laatikoissa. Kyseessä olisi kuitenkin kiiltävä (mahd. tuo shining) kortti ja kortin pokemon oli Mew. Muistelisin, että tuolla kortilla oli jo silloin noin 10 vuotta sitten reilusti arvoa. Voiko olla, että tämä Mew-kortti olisi arvokas? Kiitos, jos viitsit vastata viisaana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tarkistapa vaikka googlen kuvahausta, miltä korttisi näyttää. Jos kyseessä on "Shining Mew" voi sen arvo olla noin 30€ hujakoilla, mutta se millaisessa kunnossa kortti on sinulla määrittelee aika pitkälti kortin hinnan... :)

      Poista
  5. Osaisitko kertoo tyhmälle, mitä toi käytännössä meinaa toi shadowless kortissa. Sen lisäksi osaisitko sanoa mitä kehtaa pyytää tommosilla korteilla kun venusaur 15/102 rare holo, poliwrath 13/102 rare holo, zapdos 16/102 rare holo ja blastoise 2/102 rare holo.. Kortit on noin nm kuntoa. Suuret kiitokset jos kehtaat auttaa asiassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Shadowless määritellään siten, että kortin oikeassa reunassa (kuvan vieressä) on vaalea kohta siinä kohtaa missä uudemmissa painoksissa tulee varjo. Vaikea selittää sitä, mutta kaikkein helpoiten shadowless-kortin tunnistaa siitä että kortin alhaalla lukee tiedot: © 1995, 96, 98, 99 Nintendo/Creatures inc./GAMEFREAK inc. kun taas niin sanotuissa tavallisissa korteissa teksti on: © 1995, 96, 98 Nintendo/Creatures inc./GAMEFREAK inc. (Eli tuo vuosi 1999 on tipautettu pois!)

      Melko huoletta noista voisi pyytää 4€-9€/kpl Venusaur varmasti on aika kovassa huudossa, kuten myös Blastoise ja Zapdos. Poliwrath voi olla vähän heikommin menevä kortti, mutta kannattaa yrittää!

      Toivottavasti tästä oli apua! :)

      Poista
  6. Osaatko sanoa, kun minulla olisis tuo Charizard 2007 3/132 tähtimerkillä..niin pitäisikö siinä olla joitain muitakin tunnistusmerkkejä joista voisi tietää että se on secret wonders?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli tarkoitat ilmeisesti tuota Diamond & Pearl Secret Wonders-settiä? Jos korttisi on tämän näköinen http://www.trollandtoad.com/p174363.html niin sitten kyseessä on juuri tuo kortti.

      Tarkoitatko, että mistä tunnistat onko kyseinen kortti feikki-kortti? Jos niin tartkista nämä asiat:
      1. Onko kortti symmetrinen, ettei mikään reuna ole hassusti leikattu.
      2. Laita kortti keskelle pakkaa joka on täynnä varmasti aitoja kortteja. Jos Charizardisi löytyy pakasta helposti silittelemällä pakan reunoja, on se silloin varmasti feikki.
      3. Tarkista kirjoitusasu, että kaikki on kirjoitettu täysin samalla tavalla kuin kuvan kortissa ja että fontit ovat samat

      -Ruudukko

      Poista
    2. Haluaisiko joku ostaa charmeleon 10/108

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kiinnostaisiko sinua rocketsin moltres ex? Hyväkuntoinen ja kuulemma hyvin harvinainenkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti minulta löytyy kyseinen kortti jo :)

      Poista
  9. Mielenkiintoinen teksti! Kiitoksia siitä. Kun tässä kaivelee vanhoja Pokemon kortteja esiin ja on laittamassa niitä myyntiin niin eteeni sattui muutama hieman oudohko kortti. Eli osaatko sanoa mitään tämmöisestä kortista kuin: Lt. Surge'r Rattata, kortti on foili ja 1st edition. En kuuklella löytänyt oikein mitään tietoa tommosesta. Olisko feikki? Toinen mikä on lähinnä arvoarviota vailla on tuo Ancient Mew, kultainen kortti taitaa olla promo?

    Thänks!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Lt. Surge's Rattata ei ole koskaan esiintynyt holo-korttina, ei edes reverse holona joten kortti on feikki.
      Ancient Mew on tosiaan promo-kortti, mutta turkasen yleinen Suomessa. Jos se on todella hyvässä kunnossa, eli ei taittumia, naarmuja, kulumista niin 5€ on aika hyvä hinta siitä. Saat toki pyytää enemmänkin, mutta 10€ on jos sen verran kallis hinta, ettei mene kaupaksi muuta kuin MINT -kuntoisena. :)

      -Ruudukko

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Mors!

      Kiitos nopeasta vastauksesta!
      Yksi kysymys vielä. Onko pelkillä kuvakorteilla mitään arvoa? Eli niillä joissa on Pokemonin nimi, numero ja description.

      Poista
    4. Nyt en ole ihan varma mitä kortteja tarkoitat? Mikäli kyseessä on TOPPS -kortit niin voi olla hankala saada myytyä. Arvoa ei juuri ole muuta kuin täydellisellä kokoelmalla ja holo-korteilla...

      Poista
  10. Hmm.. Olisko sulla aikaa / kiinnostusta antaa jonkunmoinen hinta arvio? Jos laitan sulle kuvia spostiin. Ymmärrän jos kiinnostus ei riitä amatöörien neuvomiseen :D

    VastaaPoista
  11. minkäs arvosii on rocket's snorlax ex 104/109, charizard g lv.X DP45 ja sit viel luxray gl lvX 109/111? Ja kiinnostaisiko ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      En keräile näitä uudempia kortteja ollenkaan vaan pelkästään 2000 luvun alkuun saakka olevia kortteja.
      Noista Ex ja lv.X korteista tosin maksetaan ihan suht hyvin eli saatat saada myytyä jollekin jopa 5€/kpl tietnkin riippuen kunnosta... :)

      Poista
  12. Moro. Osaisitko sanoa minkä arvoinen on Neo Destiny Shining Kabutops 108/105, joka ei kuitenkaan ole 1st edition?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Riippuen kortin kunnosta hyvinkin paljon. Todella hyvä kuntoisena uskoisin että voit saada joka 20€ kortista mikäli oikea ostaja löytyy. En kuitenkaan turhaan pitäisi pitkään noin korkea hintaisena jos ostajaa ei löydy vaan tiputtaisin 15€.

      -Ruudukko

      Poista
  13. Moi. Osaisitko sanoa että onko butterfree 70hp stage 1 card 33/64 kortilla mitään arvoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jollei kortti ole 1st edition (eli siellä kortin vasemmassa laidassa kuvan alla ei ole 1st symbolia) niin kortilla ei ole mitään ihmeellistä arvoa. Tuolloinkaan ei sen arvo kovin montaa euroa ole vaikka leima löytyisi. Itselläni on varmaan valhtelematta kymnnen kappaletta kyseistä korttia, joten itse en maksaisi siitä 0,20snt enempää. :)

      -Ruudukko

      Poista
  14. Hei! Pystyisikö sinulle laittamaan sähköpostia, että voisin kysyä korteista enemmänkin, niiden arvoista ja laittamaan kuvia jne.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Pystyy, lueppa ohjeet ensin täältä: http://ruudukko-on.blogspot.fi/2016/03/lisaa-ohjeita-pokemon-kortteja-myyville.html ja laita sitten samaisessa postauksessa näkyvään osoitteeseen viestiä. :)

      -Ruudukko

      Poista
  15. Hei, missä kortteja voisi myydä/ missä ostajat ovat? minulla on kansiollinen alkuperäisiä hologram kortteja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostan eniten Ebaystä, mutta toisaalta tykkään ostaa suomalaisilta. Tällöin ihan huuto.net on kaikkein paras paikka myydä kortteja. :)

      Poista
  16. Ovatko EX- kortit florges ja Regirock harvinaisia? Kannattaisiko vaihtaa niitä charizard EX korttiin ja kahteen energy korttiin + 3 muuhun korttiin?

    kiitos jos vastaat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ex kortit ovat aina ihan suhteellisen arvokkaita 5-10€ vähän riippuen kortista ja kunnosta. Charizard Ex -kortilla on se Charizard kortin tuoma 'lisäarvo' mikä on siis oikeasti olematon, mutta koska Charizard....

      Vaihto vaikuttaa olevan ihan reilu, mikäli haluat tuon Charizard Ex kortin. Muussa tapauksessa kaksi ex korttia on parempi kuin yksi vaikka olisi Charizard kysessä :)

      Poista
  17. juu viel yksi kysymys:
    onko umbreonilla tai espeonilla arvoa?
    onko kokoelmalla jossa on Eevee, Flareon, Vaporeon, Jolteon, Espeon ja Umbreon arvoa+
    jos jommalla kummalla on arvoa sanothan mikä arvo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkästään se että joku kortti on esimerkiksi Umbreon ei tee siitä arvokasta. Se riippuu täysin siitä minkä sarjan kortti on kyseessä. Tuollaiset kokoelmat voi helpottaa myymistä mutta eivät nosta korttien arvoa yhtään. :)

      Poista
  18. Moi!

    Miksi Mantyke 55/130 Diamond & Pearl-set kortti näyttäisi ebayn mukaan pyörivän 4-6€ hinnoissa? Kortti ei periaatteessa ole edes kovinkaan harvinainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ebayssä kuka vain voi määritellä hinnaksi mitä vain. Ainakaan minä en keksi yhtään syytä miksi tuon kortin täytyisi olla tuon hintainen. :)

      Poista
    2. Itse asiassa pokemonprices.com sivustollakin kyseisen kortin keskimääräinen hinta-arvio on 4,4$

      Poista
    3. Ehkä kortti on jollain tavalla muka pelillisesti hyvä? Keräilijänä tuon kaltaiset kortit kiinnostavat minua vähemmän kuin kilo kiviä... :'D

      Poista
    4. Mutta veikkaan, että sillä että Mantykeä ei ole muissa seteissä tällä hetkellä vaikuttaa asiaan. Ihan normi boostereista on voinut tätä saada vaikka onkin Uncommon niin luulen, että monella jotka ovat tuon Diamond & Pearl sarjan kortteja ostaneet omistavat kyseisen kortin. :)

      Poista
  19. Heips! Voinko laittaa sulle spostiin kuvia mun korteista ja kysyä arvoja? :)

    VastaaPoista
  20. Paljonko Zekrom full art 115/113:sta saisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mennään taas näihin uudempiin kortteihin joista minulla ei ole niin paljon tietoa, mutta todennäköisesti 5-10€ huuto.netissä.

      Poista
  21. Hei!
    Voinko laittaa sähköpostiisi arviota varten kuvia sarjoista; picckachus vacation, Mawtwo strikes back, tv/animation edition ja tv/animation edition tops. Olenko ymmärtänyt oikein, että ainakin kiiltävät kannattaa kuvata , koska niistä saattaa löytyä arvokkaampia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo TOPPS kortit eivät ole niin arvokkaita, eli juuri nuo mitä kuvailit. Helpointa on myydä ihan sarjana kaikki pois vaan mitä löytyy, vaikkapa pienemmissä erissä. :)

      Poista
  22. Hei! Minulla löytyy kokonainen kansio täynnä pelkkiä hologram pokemonkortteja nuoruudesta olisiko mitenkään mahdollista jos laittaisin kuvaa s-postin kautta löytyy esimerkiksi kymmeniä machamp ja kaikki muita vanhoja myös! Olisi kiva jos olisi mahdollista että kurkkaat kyseisiä kortteja!

    VastaaPoista
  23. Määrä 590kpl
    Ex kortit 72kpl
    Break kortit 36kpl
    Mega ex kortit 24kpl
    Gx kortit 4kpl
    Mitä mieltä olet tälläisen kokoelman arvosta???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops! Tää on mennyt multa ihan ohi. Pahoittelen!
      Todella vaikea sanoa mitään arvoa pelkästään lukumääristä. :/

      Poista
  24. Minkäköhän arvoinen voisi olla tämmöinen Pikachu 40 HP 58/102, ei kauhean hyvässä kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Puhut varmaankin base set Pikachu kortista? Arvo tuolla on hyväkuntoisena max 0,50 €/kpl. Huonokuntoisena en näe sille oikein edes mitään arvoa. Ehkä 0,20 €?

      Jostain ihmeen syystä ihmiset olettavat kaikki omistavansa sen värivirheellisen Pikachun punaisilla poskilla tai shadowless version, mutta voin vannoa että mikäli kyseessä ei ole kumpikaan noista.. on kortin arvo se mitä yllä mainitsin :)

      Poista
  25. moro mulla ois vinopino noita pokemon kortteja ihan topps 99 ylöspäin onko sulla jotain paikkaa missä vois laittaa kuvia jos niiden osto sinua kiinnostaisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, valitettavasti en itse keräile Topps kortteja. Hyvin näyttävät kuitenkin kulkevan tori.fi ja huutonetissä, eli jos eroon haluat niin noihin vaan myyntiin!

      Poista
  26. Moro. Pistän nyt sulle parit kuvat, jos voit hintoja kertoa, kiitos.

    VastaaPoista
  27. Moi. Tässä aloin kevätsiivousta tekemään ja löysin poikani pokekortteja v-95 -99. 39 kpl:tta kiiltäväpintaisia ja loput 180 kpl:tta normikortteja. Mulla ei oo hajuakaan korttien mahdollisesta arvosta. Kortit on aikas hyvässä kunnossa, muutamassa nurkka käpristynyt. Miten ne yleensä jaotellaan eli mihin pitäs kortin tekstissä keskittyä? Kiitos jos viittit vastata ummikolle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiiltäväpintaiset ovat kaikkien arvokkaimpia. Paha sanoa suoralta kädeltä, että miten arvokkaita kun en tiedä mitä sinulla siellä on. Helpoiten selvittää kortin arvon netistä siten, että katsoo Pokémonin nimen sekä sarjanumeron (Se pieni numero oikeassa alareunassa esim. 4/102 on Base Set Charizard). Tällöin saat selville, minkä sarjan kortti on kyseessä.

      Minulle saa tosiaan laittaa kuvia tarkempaa arviota varten osoitteeseen myyttihamsteri (at) gmail.com! :)

      Poista
  28. Terve, multa löytyis 1999-2010 vuoden reilut 60kpl, kiiltävä pintasia löytyy myös. Onko kenelkään kiinnostusta.

    Ja ihan huvinvuoks sanon, että löytyy pikachu luvulta 1999 sekä 2000

    VastaaPoista
  29. Kuinka paljon maksaa blissey v BASIC

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, osaatko sanoa mikä versio Blissey V:stä on kyse? Chilling Reign setissä on kolme erilaista. Jos se on 119/198 niin arvoa on muutamasta eurosta kymmeneen. Mikäli 182/193 niin sanoisin, että pari kymppiä maksimissaan. 183/193 on alternative art, joka on vähän sitten arvokkaampi. Varmaankin 40-60 euron välillä tällä hetkellä.

      Poista
  30. Moro siistiä, että oot jaksanu pitää näin kauan tätä kommenttikenttää yllä.
    Tosiaan mulla on venusaur 15/102 jossa on yksi pikkunaarmu ja kortinreunoissa näkyy ihan vähän valkosta. Eli aika hyväkuntonen kortti...
    Mutta kortin alas on teipattu pieni palateippiä yli 10vuotta sitten... :Dd
    Niin vaikuttaakohan se suuresti hintaan
    ja mitä sille uskaltaa nyt tehä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, mulla ainakin itselläni henkilökohtaisesti vaikuttaa paljonkin se, että kortissa on teippiä. Jopa enemmän kuin naarmut, taitokset ja luontainen kuluminen. Sitä voi ihan varovasti kokeilla, lähteekö se irti ollenkaan. Jos ei, niin todennäköisesti pahempaa jälkeä tulee sitä jos se repii kortin pintaa. :D

      Voit instagramin puolella @ruudukko_official esimerkiksi laittaa kuvia siitä niin voin koittaa arpoa paremmin miten paljon se vaikuttaa hintaan. Tai sitten perinteisesti gmaililla myyttihamsteri (at) gmail.com!

      Poista
  31. Teippiä on siis ihan pieni pala ja se on läpinäkyvää

    VastaaPoista
  32. Osaisikkko sanoa paljon kortille tulee lisäarvoa jos se on reverse holona eli siis jos mulla on euron arvonen kortti,mutta se on reverse holo niin paljon se saa lisäarvoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu aika paljon kortistakin, mutta jos jotain näitä moderneja reversejä niin todennäköisesti euron arvoiseen korttiin tulee 0,50-1 euro lisää arvoa.

      Poista
  33. Paljon voisi maksaa toxel sv041/sv122, eternatus VMAX sv122/sv122 ja Dawn Wings Necrozma GX 161/156

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muuten vielä 2 juttua onko 1995 kortit harvinaisia ja missä kannattaa myydä Pokémon kortteja KIITOS!!!

      Poista
    2. Kannattaa tarkistaa yksittäisten korttien hinnat vaikkapa Cardmarket.cominsta. Sieltä itse hankin suurimman osan korteistani ja vertailen hintoja tarvittaessa.

      1995 vuoden kortit ei ole sillä tavalla mitään erityisharvinaisia, mutta sielläkin on tiettyjä kortteja mistä maksetaan hyväkuntoisena ihan kivasti. Paras paikka Suomessa korttien myyntiin on varmasti huuto.net :)

      Poista
    3. Moi, kiinnostaisiko Charizard GX Hyper Rare 150/147 - Sun & Moon Burning Shadow, suoraan pakasta käyttämätön mintti. Katsoin että kohtuu arvokas ja ainakaan Poromagiasta ei ole tällä hetkellä saatavilla

      Poista
  34. Moi! Tiedätkö onko kortilla nimeltä Zeraora (kiiltävä) jotain arvoa (nimen perässä on v kirjain)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...