tiistai 9. toukokuuta 2017

Kaikkien Aikojen Parhaimmat Elokuvat by Ruudukko

Mitäpä mieltä olisitte siitä, että aloittaisin tekemään tänne kirjoitelmia noista minun kaikkien aikojen suosikkileffoistani? Arvosteluja, joissa pureudun niin syvälle leffan ytimeen kuin vain osaan? Olen pitkään halunnut kirjoittaa noista minulle kaikkein tärkeimmistä leffoista, mutten ole oikein keksinyt mitään fiksua tapaa tehdä sitä. Tavallaan tämä voisi olla vähän paluu juurilleni, että blogi saisi selkeämmin myös sen "leffablogi" tittelin alle tekstejä, mutta myös mielenkiintoista luettavaa teille. Voisin kirjoitella jokaisesta elokuvasta yksittäin ilmestymisjärjestyksessä, vaikkapa kerran kuussa. (Eli about kahden vuoden päästä olisin käynyt läpi kaikki mitä listalla tällä hetkellä on.)

Kaikkien aikojen leffat by Ruudukko, on varmaan ihan mielenkiintoinen lista. Sieltä ei löydy hirveästi vanhoja klassikoita, vaan 10/10 arvosanat menevät usein melko moderneille leffoille. Eniten vaikuttaa aina näyttelijät, musiikki, yleinen ilmapiiri ja se millaisen tunnekuohun leffa on minussa saanut aikaan. Toiset ohjaajat ovat saaneet useammankin teoksen listalleni, mutta useimmiten listalla on yksi elokuva per ohjaaja. Lupaan myös katsoa elokuvan vielä ennen arvostelua, jotta saan siitä kaiken mahdollisen irti. 

Kiinnostuitko? Kertokaa mielipiteenne ihan vaikka tuolla täpällä tuohon "Hyvä/Hauska!" tai "Mielenkiintoinen!" kohtiin niin tiedän olisiko täällä kiinnostusta tuollaisille teksteille "vanhoista" leffoista. Saa myös kommentoida jos on jotain ideoita siitä, millaisiin asioihin olisi mielenkiintoista kiinnittä huomiota! Mikäli näen tässä välissä jonkin leffan, joka ansaitseekin päästä tälle listalle niin kerron myös siitä, vaikka vuosiluku ei enää sopisikaan aikajärjestykseen.

Ps. Todennäköisesti teen tämän ihan ilman sen suurempaa mielipidevyöryä, mutta koska olen epävarma pieni vammainen kakkiainen, tarvitsen vähän rohkaisua tähän! Vinkkinä vielä, että ensimmäinen teksti olisi klassikko trilleri vuodelta 1991 :)


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...