tiistai 16. heinäkuuta 2019

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Kun Crash Bandicoot trilogia julkaistiin uudelleen vuonna 2017, olin aivan innoissani! Crash Bandicootit olivat yksiä lapsuuteni suosikkipelejä ja etenkin rallipeli Crash Team Racing oli ylitse muiden. Vuoden 2018 lopussa taisi tulla ensimmäinen virallinen ilmoitus siitä, että myös Crash Team Racing saa uuden remasteroidun version. Innoissani odottelin kaikkea uutta tietoa pelistä ja kun se viimein ilmestyi, oli minun heti käytävä ostamassa se itselleni. Jokunen vuosi sitten tein top 10 listan omista suosikkipeleistäni. Crash Team Racing eli CTR löytyi tuolloin sijalta kymmenen. Pelkäsin kuitenkin ajan kullaneen muistot, siitä kun on se reilu kymmenen vuotta kun olen viimeksi peliä pelannut. Ilokseni voin todeta, että CTR toimii edelleen!

Crash Team Racing: Nitro-Fueled on yhdistelmä alkuperäistä CTR -peliä sekä myöhemmin julkaistua Nitro Kart -peliä. Kaikki noiden pelien hahmot löytyvät hahmokaartista kuten myös muutama uusi tuttavuus CTR -sarjaan. Täysin uudelleen remasteroidut kentät, hahmot sekä musiikit ovat aivan huippuluokkaa ja silti todella nostalgisia. Itse pidän kuitenkin enemmän alkuperäisistä musiikeista, joten on aivan huikeaa, että pelissä voi valita myös Classic -soundtrackin käyttöönsä. Peli näyttää erilaiselta kuin alkuperäinen, mutta perustuntuma on kiitettävän samanlainen. 

Yllätyin siitä, että peli ei ollutkaan niin helppo kuin muistelin. Monet kentät tuntuivat ihan normaalitasollakin ylitsepääsemättömän hankalilta, tai ehkä kyseessä oli vain ruostuneet taidot. Kuitenkin pienen harjoittelun jälkeen sain taas otteen pelaamisesta ja nyt se sujuu taas kuin vanhalta tekijältä. Todella paljon tehtäväähän pelistä löytyy ja kaikkien hahmojen hankkimisessa vierähtää tovi jos toinenkin. En jaksa uskoa, että olen nuorena oikeasti jaksanut grindata läpi kaiken, jotta pelin on saanut täysin 100 prosenttia läpi! Etenkin N. Tropyn hankkiminen pelattavaksi hahmoksi tuntuu vievän pienen ikuisuuden.

Uutena ominaisuutena peliin on tuotu Grand Prix -ominaisuus. Grand Prixissä pelaaja kerää pisteitä, jotka täyttävät "Nitro-palkkia". Tämän avulla saat hankittua uniikkeja tavaroita, skinejä sekä hahmoja. Ensimmäinen Grand Prix keskittyi alkuperäisestä CTR:stä tuttuihin kannustustyttöihin ja kisan aikana sinulla onkin mahdollisuus kerätä nämä hahmot itsellesi. Tulevaisuudessa pelattavaksi hahmoksi tulee myös Spyro, jonka saa siis hankittua myös pelaamalla Grand Prixiä!

Jos pidit nuorena CTR:stä on tämä aivan pakollinen ostos. Etenkin jos saat jonkun kaveriksi pelaamaan niin tämän parissa viihtyy oikeasti tunteja pelaillen! Itse käynnistän pelin päivittäin ja pelaan monen monta kisaa ihan vain yksinänikin. Todella vahva suositus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...