sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Täytyy sanoa, että Animal Crossing: New Horizons julkaistiin juuri oikeaan aikaan. Neljän seinän sisällä alkaa helposti ahdistamaan, joten onkin kiva, että voi uppoutua noin stressittömään peliin ihan milloin vain. Kiitos Switchin kannettavan vaihtoehdon. Pelin parissa tulee vietettyä päivittäin lukuisia tunteja, eikä tekeminen tunnu loppuvan koskaan. Aina on jotain, mitä voi saarellaan muokata, somistaa ja rakentaa! Saareni nimi on Millrapids, ja se on todella luonnonmukainen, mutta esteettisesti omaa silmää varten somistettu. Tällä hetkellä keskityn hankkimaan itselleni uusia kyläläisiä, keräämään rahaa sekä siirtämään kivet haluamalleni kukkulalle. Vielä ei siis ole ihan täysin valmista, vaikka sainkin ihan pari päivää sitten saarelleni vihdoin viiden tähden arvionnin. Myös ensimmäinen Lily of the valley -kukka putkahti saarelleni ja olen siitä asti ollut onneni kukkuloilla!

Millrapids -saaren nahkajengi
Millrapids -saaren nahkajengi

Animal Crossing on Nintendon pelisarja, jonka ensimmäinen osa ilmestyi jo vuonna 2004 Gamecube -konsolille. Itse tutustuin peliin Smash Brosin kautta, mutta päädyin hankkimaan vasta Wii U:lle Animal Crossing: City Folk pelin, joka on siis Wiille vuonna 2008 ilmestynyt peli. Perusidea kaikissa AC peleissä on sama: tee kylästäsi niin upea kuin suinkaan haluat, hanki uusia kyläläisiä, istuta puita, kastele kukkia ja kerää ötököitä ja kaloja. Tärkeintä on kuitenkin rentoutua ja pitää hauskaa. New Horizons tuo mukanaan vielä lisäksi maanrakennus sekä kustomointi -elementit. Voit siis todellakin muokata saarestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat - vain mielikuvitus on rajana!

Tavoitteena itselläni on tällä hetkellä tosiaan löytää itselleni juuri ne kaikkein hienoimmat kyläläiset. Olen löytänyt tiimiini jo Apollon sekä Eugenen. Jäljellä olisi vielä Raymond, Tex, Erik ja Merenque, jotta kylässäni olisi kaikki suosikkini. Tosin pelissä tuppaa käymään niin hassusti, että rakastut anyways niihin hahmoihin joita kylässäsi on - olkoonkin miten rumia tahansa! Ehdoton suosikkini onkin Egbert niminen kana -villager jonka otin ihan vain vitsillä ensialkuun. Laiskasta kanasesta villapaidassaan tulikin todella rakastettava kaveri, josta en halua luopua! On aina haikeaa kun joku kyläläisistä muuttaa pois, mutta se toisaalta antaa mahdollisuuden tutustua uusiin kavereihin. Uusia kyläläisiä ei kuitenkaan saa ihan tolkuttoman helposti vaan pitää ensin odottaa, että joku edellisistä tahtoo muuttaa pois. Tästä syystä peliin on syntynyt vähän sellainen "ei-toivottu" black market suosituimmille kyläläisille. Esimerkiksi Raymond maksaa peli rahassa muutaman miljoonan tai oikeassa rahassa jopa sata dollaria. Naurettavaa minun mielestäni...

Kitt ja Myttis katselemassa kaloja museossa
Kitt kenguru on muuttanut saareltani jo hetki sitten, mutta muistot onneksi jäivät!

New Horizonissa on myös tehty todella helpoksi vierailu toisten pelaajien saarilla. Riittää, että sinulla on Switch Online jäsenyys. Toisten saarilla voit tehdä ostoksia, kastella kukkia, jutella kyläläisille ja vaihdella tavaroita. Pidä kuitenkin mielessäsi, että olet vieraana toisen saarella, joten kunnioita heidän sääntöjään! Suomen oma AC-yhteisö on kuitenkin todella hyvä ja pelaajat osaavat käyttäytyä. Ajattelin myös järjestää ensi kuussa jossain kohtaa Instagram-seuraajilleni oman pienen Pride-tapahtuman saarellani!

Mikäli sinulla on Nintendo Switch, muttei vielä Animal Crossingia siihen niin laitappa hankintalistalle! Peli maksaa itsensä takaisin todella nopeasti. Sen parissa viihtyy niin kokenut kuin kokematonkin pelaaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...