sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Movie Monday #34 - Silmänkarkkia

Nyt ei etsitä (välttämättä) hienoa luonnenäyttelijää, Oscareiden kahmijaa tai sitä "hauska, ja siksi komeaa"- näyttelijää.

Nyt etsimme sitä miestä/naista joka saa sukkasi pyörimään, sydämesi (ja miksei muutkin kehosi alueet) sykkimään, hengityksen kiihtymään.. Näyttelijä jonka elokuvat saattavat olla täyttä sontaa, mutta ulkonäkö korvaa puuttuvat taidot. Jokaisella on sellainen.


Jälleen Movie Monday ja tällä kertaa oli todella helppo ja osalla varmaan tulee jo korvista tämän komistuksen hehkutus minulta.... mutta on se silti pakko taas tänne laittaa.... :))

 Zachary David Alexander Efron

Kuten kriteereissäkin oli, niin nyt ei etsitä sitä Oscareiden kahmiaa, jolta tulee loistavia leffoja. Päinvastoin oikeastaan.. Olen nähnyt kaikki Efronin tähän astiset elokuvat (tietenkin..) ja täytyy sanoa, että yleisesti ottaen, on ne malkoista kuraa ollut. High School Musical oli se leffa, missä Zacy sulatti sydämeni, mutta melkoisen huonoja olivat ne HSM:n jatko-osat.. Me & Orson Welles.. Kuraa.. Hairspray.. Kuraa... mutta 17 Again ja Charlie st. Cloud ovat ne elokuvat, missä aloin pitää Efronista jopa näyttelijänä, enkä pelkästään ulkonäön takia..
Efron on kuitenkin mielestäni vasta nousussa ja jossain vaiheessa tulee se The Läpimurto-elokuva. New Year's Eve oli jo mielestäni todella hyvä suoritus mieheltä, mutta jäi tosin hieman muiden tähtien varjoon.. No the Loraxia, Paper Boyta ja etenkin The Lucky Onea odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...