torstai 17. toukokuuta 2012

My Youtube Life

Jokainen varmasti käyttää päivittäin Youtubea eli en edes aio selittää siitä yhtään mitään. Melkein kaikilta varmasti löytyy käyttäjäkin sieltä. Nyt ajattelin vähän kertoa omasta Youtube elämästäni. Eli millaisia videoita sieltä katselen ja mitä kanavia seuraan :)

Täytyy kyllä myöntää, että eniten tulee katsottua musiikkivideoita. Niin tunnettujen artistien Vevo-kanavien videoita kuin fanien tekemiä parodia musavideoita. Olen kuitenkin onnistunut löytänyt monia helmiä, jotka eivät ole kuuluisaksi asti päässeet muuta kuin juuri tuolla kyseisellä sivustolla (Ainakaan Suomessa..) Tässä muutama suosikki Random-muusiikkoni:

Tämä ihana Dj tekee aivan mahtavaa musaa mm. Disney elokuvien pohjalta. Hän muokkaa elokuvan repliikkejä siten, että ne muuntuvat laulun sanoiksi. Taustalle lisätään elokuvan musiikilta kuullostava melodia ja mestariteos on valmis!

Aivan mielettömän hyvä lauluääni ja äärimmäisen komea kaveri! Tutustuin juuri tämän Hunger Games - parodian tiimoilta häneen.

PokeRemixStudio tekee loistavia remixejä vanhoista ja uusista Pokemon-musiikeista. 


Mutta mitä olisi Youtube ilman niitä kunnon viihdyttäjiä. Monet video bloggaajat eli vloggaajat ovat myös suosikkejani. Listalta löytyy mm. Annoying Orange ja Ray William Johnsson... mutta koska kaikki tuntevat nämä kaksi.. niin esittelen nämä vähän tuntemattomammat.. :)

Charlieissocoollike
Charlie McDonnell on hauska, Britti, fiksu ja komea... eli melkein kuin täydellinen poikamies.. Hän osaa tehdä videoistaan mielenkiintoisia ja ne on helppo ymmärtää. Asiat käsitellään lyhyesi ja ytimekkäästi.. huumorilla maustettuna :)


barelypolitical
Barely Political on kanava, jossa kaksi herraa Mark ja Todd tekee hauskoja videoita. Mm. Musiikkivideo parodioita, Super Therapy Sessioneita ja barely guys nimistä nukke sketsejä.


Smosh
Joo tästäkin osiosta löytyy sitä mieskomeutta... (stna kun tää mun blogi on niin vitsin gay...) ja nyt siis tarkoitan Smoshin Anthonyä.. :) Joo siis nämä kaksi kundia Anthony ja Ian tekevät hauskoja videoita eli siis parodioita nämäkin... useinmiten videopeleistä ja elokuvista... joten ne osuvat ja uppoavat minuun kuin kuumaveitsi kinskiin vai miten se nyt meni... :))

 Siinä jotakin minun suosikkejani siis.. käykää ihmeessä myös tutustumassa näihin.. ette varmasti tule pettymään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...