perjantai 1. kesäkuuta 2012

Over the Raindow..

Ihmeellinen villitys on alkanut supersankari-sarjisten kustantajien kesken. Nimittäin yksi sun toinen supersankari tulee pikku hiljaa kaapista ulos. Mutta tämähän on siis ollut selkeästi odotettavissa... onhan moni sankari pukeutunut trikoisiin ja muutenkin hieman homahtava (Batman).. Tämä on mielestäni hyvin outoa.. sillä valtaosa DC:n ja Marvelin lukijoista on kuitenkin heteromiehiä... jotka näin stereotyyppisesti ajatellen yökkäävät koko ajatukselle.. Siksi tämä on oikeastaan ihan hyvä juttu ja siksi tuonkin sen nyt esiin hyvinkin mielelläni. :)


Ennen kuin paljastan ketkä niin kerron hieman taustaa... :)
Todennäköisesti kaikki tämä on saanut alkunsa siitä kun Jumalasta seuraava eli Yhdysvaltain presidentti (ainakin jonkin tietyn kansan mielestä...) eli Barack Obama ilmoitti puolustavansa samaa sukupuolta olevien avioliittoa. Tämä siis sai sarjis jätiti DC:n ja Marvelin kiinostumaan aiheesta. DC tarrrui aiheeseen ensin, mutta Marvel taisi keretä julkaisemaan omansa ensin...
Nimittäin Ryhmä Xän jäsen Northstar menee oikein naimisiin poikaystävänsä kanssa X-men lehden sivuilla! Ai että mikä Northstar? No mitä te luulitte? Että Wolverine menee naimisiin? Ehei.. totta kai joukoista otetaan sellainen tuntemattomampi, minkä voi taas nostaa esille "jo unohdettujen hahmojen"-listalta.. :)


Mutta se, että Marvel ehti ensin ei tässä tapauksessa tarkoita sitä, että DC jäisi tämän varjoon... Ehei... Ei ollenkaan... DC nimittäin pisti paljon paremmaksi... Kyseessä ei ole nimittäin tuntematon hahmo.. ei todellakaan... vaan joku jolta on tullut elokuvakin äskettäin... Eli Alan Scott. Jaa että kuka?

No alkuperäinen Vihreä Lyhty - Green Lantern


Onnea molemmille.. ehkä se elämä tästä helpottuu.. tai sitten kaikki tapetaan äkkiä pois ja todistusaineisto hävitetään.. Toivotaan kuitenkin, että tässä olisi uuden aikakauden alku ja supersankaritkin saavat vihdoin olla omia itsejään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...