lauantai 29. helmikuuta 2020

Tän hetken kuumimmat mieskarkit

Kevättä rinnassa? Ehkä. Usein olen keväisin tehnyt jonkun tämän tyylisen postauksen. En tiedä mistä se kumpuaa, että miehetkin pitää pystyä laittamaan listaksi. Syytän ehkä eniten sitä, että minulta itseltäni jäi tämä ihastumisista puhuminen teininä aika vähiin ihan vain siitä syystä, että olin vielä kaapissa. Jotenkin vasta aikuisiällä oppi olemaan rennosti asian kanssa ja oikeasti tokaisemaan joskus ääneenkin, että voi kun se Henry Cavill onkin kuuma. 

Nyt saatte siis jälleen lueskella kuinka kohta kolmekymppinen setämies puhuu ihastuksistaan. (Tuo lause kuulostaa niin pahalta ääneen sanottuna, että ihan itkettää.) Tämän tekstin saa siis kuka tahansa skipata ihan millä tahansa verukkeella. Lähinnä se on kirjoittu taas ihan omaksi henkilökohtaiseksi ilokseni odottamaan sitä, kun palaa tämän pariin vaikka viiden tai kymmenen vuoden kuluttua! Se onko nämä missään oikeassa järjestyksessä on täysi arvoitus... Mieleni kun saattaa muuttua jopa saman päivän aikana useamman kerran. Enkä edes aio perustella valintojani, joten eipä tähän tekstiin paljoa sisältöä edes tule. Antaa kuvien puhua puolestaan!

Richard Madden
Syntynyt: 18.6.1986, Renfrewshire, Skotlanti
Tunnettu: Game of Thrones, Bodyguard, the Eternals

Taron Egerton
Syntynyt: 10.11.1989, Birkenhead, UK
Tunnettu: Kingsman, Rocketman, Muumilaakso

Cody Kearsley
Syntynyt: 10.3.1991, Kanada
Tunnettu: Daybreak, Riverdale

Noah Centineo
Syntynyt: 9.5.1996, Florida, Yhdysvallat
Tunnettu: To All the Boys -leffat

Ross Butler
Syntynyt: 17.5.1990, Singapore
Tunnettu: 13 Reasons Why, Riverdale, Shazam!

Koitin valita kuviksi sellaiset, joissa kyseiset miehet tulevat kunnolla esiin monipuolisuudellaan eikä niinkään herutuskuvilla. Toki seksikkyys on katsojan silmissä ja minusta nämä valitsemani kuvat ovat aika kuumat kaikista. Ehkä näistä voisi myös päätellä, että minulla on jonkinlainen miesmaku... Anyways. Eniten minua pelotti, että tähän listautuu kasa teinitähtiä ja sitten vasta tunnenkin itseni setämieheksi. Yllättäen noista vain Noah Centineo on minua nuorempi. Huh! Niin monta hyvää jäi myös tämän postauksen ulkopuolelle, mutta uskoisin, että tässä ovat minun tämän hetken ehdottomat suosikit. Kauneus on katsojan silmissä ja sitä rataa, mutta jaa toki alle omat tän hetken suosikki julkkisihastuksesi!

2 kommenttia:

  1. Pakko kyllä sanoa, että nämä kaikki näyttävät tosi siloposkisilta ja nuorilta pojilta vasta! :DD Onkohan sitä itsekin tulossa vanhaksi?

    Itse olen huomannut, että viime aikoina olen alkanut ihan hirveästi kiinnostumaan näyttelijöistä, joiden kasvoissa on jotain omalaatuista, persoonallista, uniikkia. Kati Outinen tai Louis Garrel. Myös aidon näköiset ihmiset viehättää. Merritt Wever tai Domhnall Gleeson.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että kaikki keitä piti ennen komeina ovat jotenkin todella kaukana siitä nykyisestä mausta. Kai sekin vaikuttaa, että oikeassa elämässäkin pitää viehättävimpinä suunnilleen omanikäistä porukkaa...

      Ja komppaan tuota persoonallisen ja uniikin ulkonäön tai tyylin vaikutusta! Tosi usein katukuvassa pidän todella viehättävänä tyyppejä, joilla on esimerkiksi hauska hiustyyli/-väri, jotain omaperäistä vaatetta yllä tai mahtavan upea tatuointi! :D

      Saa oikeasti nähdä miten tämäkin listaus muuttuu vuosien varrella. Kiva kuitenkin kun muuttuu!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...