perjantai 25. joulukuuta 2020

Suosikkimusiikki 2020

 


Tajusin, etten ole edes ajatellut blogin olemassaoloa ties kuinka pitkään aikaan. Syy ei ole siinä ettenkö haluaisi kirjoittaa. Enemmänkin ehkä siinä, etten jotenkaan koskaan löydä sopivaa aikaa sille. Arki menee todella samalla kaavalla päivästä toiseen ja kaiken vapaa-ajan käytänkin pelaillen, piirtäen tai suoratoistopalveluita katsellen. Loppuvuoteen kuitenkin tulee aina kirjoitusaiheiksi nämä omat suosikki postaukseni eli erilaiset vuosilistat. Mielenkiinnolla odotan miltä Nörttileffat 2020 näyttää... Mutta ennen noita muita isoja listauksia, ajattelin esitellä uuden listavaltauksen eli Suosikkimusiikki! Tänä vuonna on tullut kunneltua enemmän musiikkia kuin koskaan ennen. Kotona työskennellessä on niin helppoa vain laittaa kuulokkeet korville ja antaa Spotifyn viedä! Tässä tuleekin siis ihan virallinen listaus kuluttamastani musiikista Spotifyn tietojen mukaan.

Suosikkibiisit:

5. Taking You There - Broods
4. Sister of Pearl - Baio
3. Lisztomania - Phoenix
2. Mountains - Message to Bears
1. Are You Bored Yet? (ft. Clairo) - Wallows

Hauska huomata, kuinka kaikki listalle päässeet kipaleet ovat todella hyvä kuvaus minun corona-aikaisesta musiikkimausta. Alkuvuodesta kuuntelin vielä todella paljon suomalaista pop ja rock musiikkia, mikä näkyykin suosikki genrejeni ykkösenä. Näitä yllä mainittuja biisejä on tullut luukutettua melkein kyllästymiseen saakka ja silti ne jaksavat edelleen piristää kun tulevat vastaan random soitossa. 

Suosikki artistit:

5. Antti Tuisku
4. Maija Vilkkumaa
3. Gustavo Santaolalla
2. Vesala
1. Wallows

Tässä sen näkee, että vaikka biiseissä ei ollut yhtään suomalaista, on kuitenkin kuunnelluimmat artistini hyvinkin suomalaisia. Luulen, että yksittäiset biisit eivät nouse niin hyvin näiltä artisteilta tuonne listalle sillä kuuntelut jakaantuvat niin monen eri biisin kesken.


 

Wallows on tämän vuoden uusi löydökseni. Wallows on vuonna 2017 perustettu alternative rock -bändi. Se koostuu kolmesta jäsenestä Dylan Minnette, Braeden Lemasters sekä Cole Preston. Bändillä ei ole vielä ihan tolkuttoman paljon biisejä, levyjä tai tunnettavuuttakaan, mutta jokin heidän musiikissaan vain iskee tosi lujaa ja sopii juuri tähän hetkeen elämässäni. Muita suosikkibiisejäni heiltä ovat Virtual Aerobics, Uncomfortable ja 1980s Horror Film. Wallows saa minut hyvälle tuulelle ja odotan innolla mitä tyypit tekee seuraavaksi!

Muita uusia suosikkeja olivat Crooked Still ja Ellinoora, joiden parissa myös tuli vietettyä lukuisia tunteja vuoden aikana. Spotify myös tiesi tilastoida, että yhteensä kuuntelin musiikkia 33 626 minuuttia vuoden aikana! Tähän kun lisätään vielä se mitä on tullut kuunneltua youtubesta niin luku on varmasti aika huikea. Etäily tosiaan aiheutti sen, että kun työkavereita ei ole samassa huoneessa, on pakko täyttää se hiljaisuus jollain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...