maanantai 23. huhtikuuta 2012

Movie Monday #43 - Tiimi

Movie Mondayssä tällä kertaa :)Pääpahis suunnittelee pahojaan ja koko maapallo (tai jopa koko universumi) on vaarassa. Ketkä elokuvahahmot sinä valitsisit tiimiisi taistelemaan pahiksia vastaan? Ja miksi juuri heidät? Sovitaan että saa valita viisi hahmoa, ettei homma lähde ihan hanskasta. ;)

Magneto ja Megatron ovat yhdistäneet voimansa tuhotakseen koko ihmiskunnan. Apureinaan heillä on monia mutantti-pahiksia ja Decepticoneja. Maailma kokoaa mahtavimmat taistelijansa pelastamaan ihmiskuntaa tältä kamalalta tuholta !

Sankari-tiimin johtajana on tietenkin tri. Myyttihamsteri (obiviously?), joka heti ensimmäisen hyökkäyksen jälkeen (kun Megatron tuhoaa hmm.. vaikka Kiinan..) alkaa koota joukkoaan.


Tiimi johon päädyin ei koostu niinkään lihaksista.. eikä oikeastaan älystäkään.. eikä oikeastaan mistään muustakaan kuin siitä että porukka on täynnä lahjakkaita henkilöitä joiden kanssa pahisten mättäminen on vaan hauskaa.. No juksutin taas vähän...



No eipä tällä tiimillä kyllä noita yllämainittuja pahiksia paljon listitä mutta siis...
Eli Jack Sparrow ihan vaan sen takia, että mukaan oli saatava joku Johnny Depp hahmo.. : )
Obi-Wan Kenobi on ehkä porukan lahjakkain taistelija.... tai oikeastaan onhan se...
Katniss pääsi myös tähän tiimiin koska selvitymistaidoista ja jousipyssystä on aina hyötyä...
Charles... Tarviiko ees sanoa mitään? :D
Ja pitäähän jokaisessa tiimissä olla yksi kesytetty pahis jota saa hieman vahtia ettei se käänny muita vastaan... siispä Jokeri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...