tiistai 18. syyskuuta 2012

Movies Top 5 - Parhaat Pelihetket

Todella todella todella vaikea määritellä vain viittä parasta pelihetkeä ! Kriteereinä oli tietenkin tunteiden herättäminen ja mieleenpainuvuus kuten yleensäkin. Listalla on myös spoilereita peleistä, joten jos pelkäät saavasi juonipaljastuksia esim. Majora's Maskistä ja MGS: Snake Eateristä, on hyvä lopettaa tähän :)
 Mutta joka tapauksessa raa'an karsinnan jälkeen listani näyttää tältä :)

 #5 Worms - Holy Hand Grenade

Mikään muu ase ei ole tässä hulvattoman hauskassa sotapelissä aiheuttanut niin paljon huumoria elämääni kuin Holy Hand Grenade eli paremmin Halleluja-pommina tunnettu kapistus :) Heiton jälkeen kranaatti päästää "Halleluja"-äänen ja räjähtää suurelle alueelle. 

#4 Metal Gear Solid 3: Snake Eater - The Final Battle

En osaa sanoa tästä nyt mitään erikoista, sillä siitä on niin kauan kun veljeni pelasi tämän pelin läpi ja katsoin sivusta ja haukoin henkeäni. Kun selviää että The Boss onkin pahisten puolella ei jää epäilystäkään siitä, kuka on pelin viimeinen vastus. Koko asetelma on vaan niin hieno tässä: valkoisten kukkien ympärillä päähenkilö taistelee kasvattiäitiään vastaan samalla kun pelin tunnari soi instrumentalina taustalla. Ei voi muuta sanoa kuin Bravo!

#3 Crash Bandicoot 3: Warped - Great Wall of China


Paras rata koko pelissä ! Pääsee pelaamaan Crashin sisolla Cocolla, joka ratsastaa tiikeri Puralla pitkin Kiinan muuria ! Tässä radassa olen viettänyt varmasti useamman tunnin elämästäni, sillä tässä oli helppo kerätä lisä-elämiä myöhempää käyttöä varten.

#2 Pokémon HeartGold - Vs. Pokémon Trainer Red





Hienoin taistelu minkä olen koskaan Pokémon peleissä kohdannut on ollut tämä ! Legendaarinen Pokémon Trainer Red haastaa taisteluun lumimyrskyssä Mt. Silverin huipulla. Nautin joka hetkestä tässä taistelussa ja olin jopa vähällä hävitä Redin voimakkaille Pokémoneille kuten legendaariselle Pikachulle.

#1 The Legend of Zelda Majora's Mask - The Couple's Mask Quest


Pelin paras ja haastavin tehtävä (ainakin ajallisesti) on Anjun ja Kafein rakkaus-tarina. Yleensä Zelda peleissä ei ole minkäänlaisia rakkaustarinoita, mutta onneksi tämä on olemassa. Tehtävä alkaa kun Anju pyytää selvittämään kihlattunsa salaperäistä katoamista. Linkille selviää piakkoin tehtävän edetessä, että julma Majora's Mask on muuttanut Kafein pieneksi pojaksi. Tarina on koskettava, sillä pari kohtaa tehtävän lopussa aivan viimeisillä minuuteilla ennen maailmanloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...