tiistai 25. syyskuuta 2012

X-Men part 2

Joskus kauan aikaa sitten kirjoitin X-men hahmoista jonkinlaisen tekstin, jossa kerroin suosikkihahmoistani. Nyt kuitenkin kun luin kyseisen tekstin niin huomasin, että se tarvitsee päivitystä.. Suosikkihahmoni ovat vaihtuneet nimittäin melko rajusti luettuani sarjiksia pitemmälle. Ykköspaikkaa pitää edelleen Nightcrawler, mutta muuten lista on hyvin erilainen:

Yllättäen yhdeksi suosikeistani on noussut sittenkin se, josta viimeksi sanoin pitäväni vähiten, nimittäin James Howlett aka Logan aka Wolverine. Ennen olen vain ajatellut Wolverinesta kuin kenestä tahansa päähenkilöstä: Blaaah. Nyt kun olen oikeasti tutustunut häneen, huomaan etttei Logan ole paskempi jätkä. :) Sitä paitsi Hugh Jackman on onnistunut luomaan Wolverinesta luonteikkaan hahmon leffoihinkin. Eniten minuun on kuitenkin vaikuttanut se kuinka lojaali Logan on ystävilleen ja etenkin Kurtille (Nightcrawlerille) jonka kuolema järkytti Logania toden teolla X-men lehdessä 11/2011. (Kauhia kun miust on tullut nörtti kun ilmoittelen jo lehtien numeroita ;)) Joka tapauksessa Wolverine on nykyään coool.

Toisesta uudesta lempparistani olen kylläkin jo kerennyt kertoa. Oikeastaan kyseessä on kaksi hahmoa, jotka keskenään ovat yhtä suosikkeja, joten olisi väärin valita kumpi heistä on kivempi. Nimittäin Peter Rasputin, Kolossus ja Kitty Pride, Shadowcat. Mutta tästä suloisesta parista voitten sitten lukea minun vanhan tekstin Cutest Cartoon Couple. 

Ja okei myönnetään, että syy miksi oikeasti tätä tekstiä aloin kirjoittaa oli siis, että te klikkailisetten noita linkkejä noihin mun vanhoihin teksteihin.. xD No ei, vaan oikeasti halusin vaan tällee ohi mennen näyttää yhen kuvan joka liittyy yhteen tulevaan leffaan :))


Ihan vaan btw... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...