perjantai 29. maaliskuuta 2013

The Wolverine - Taas uusi X-men elokuva


Nyt kun uusi Wolverine leffa on jo oven kynnyksellä niin on kai aika puida toiveita leffan suhteen :) Koska alkuperäinen X-men trilogia oli aivan kakka niin oletan tietenkin että tämäkin todennäköisesti on. Okei, pidin kyllä X-men Origins: Wolverine leffasta, mutta vähän pelkään että tämä toinen leffa Wolverinestä voi olla jo hieman liikaa (Olisin niin toivonut sitä Deadpool-leffaa ensin...) En pidä siis odotuksia korkealla.

Onneksi sentään Hugh Jackman jatkaa edelleen kynsiahman saappaissa. (On muuten jo kuudes leffa missä herra esittää samaa roolia, mutta ei todellakaan voi valittaa ! ) Jonkilaisessa roolissa nähdään myös alkuperäisen trilogian Jean Grey eli näyttelijä Franke Janssen sekä uutena mutanttina Viper, jota näyttelee Svetlana Khodchen. Pahiksena on harmikseni sellainen pahis, jota en oikeastaan edes tiedä muuta kuin nimeltä, nimittäin Silver Samurai. Tosin kuka muukaan voisi olla kyseessä kun leffan tapahtumat sijoittuvat Japaniin. Lopuista tyypeistä leffassa minulla ei ole hajuakaan, mutta olettaisin että leffassa nähdään joitain mahtavia cameoita ja viittauksia elokuvaan X-men: Days of Future Pastiin. Ainakin pakollinen Stan Lee cameo on pakko olla.. muuten alan itkemään..

Leffan traileri muuten on ilmestynyt, mutta ei vielä Youtubeen, joten voin linkata vain Imdb-osoitteen mistä voitten sen käydä katsomassa :) http://www.imdb.com/title/tt1430132/

P.S. TOI JULISTE ON IHAN ÄLYTTÖMÄN SIISTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...