maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ihmenelosten uusi tuleminen?



Kymmenen vuotta Marvelin yhden suurimman hit & miss-elokuvan jälkeen saapuu reboot elokuvasta the Fantastic 4. Kyllä, jos tämä nyt joltain on mennyt vielä ohi niin siirtykääpä esimerkiksi Imdb.comiin katsomaan traileri.
Fantastic 4... 
Porukka joka on tuomittu epäonnistumaan valkokankaalla yrittää siis jälleen. Pelkään pahoin, että tämä leffa tulee myös epäonnistumaan pahasti. Näyttävän näköiset erikoistehosteet ja Marvel eivät yksin takaa, että elokuva olisi laatukamaa. Jotenkin tuntuu muutenkin, että supersankarien taival elokuvamaailmassa alkaa pikkuhiljaa olemaan ohi. Marvelin haave siitä, että jokainen sankari saataisiin edes kerran liikkuviin kuviin on kääntynyt mielestäni yhtiötä vastaan. Tietynlaista tasoa on vaikea pitää yllä jos vuosittain ensi-iltaan pitää tulla vähintään kaksi tai kolme uutta elokuvaa. 
Ihmiset eivät kohta yksinkertaisesti jaksa olla kiinnostuneita enää sankareista, mikä on harmi etenkin DC:n kannalta, joka vasta nyt aloittaa oman elokuva-universuminsa tuottamista.
Ensimmäinen merkki siitä, että nyt on lähtenyt lapasesta on nimenomaan nämä reboot-leffat. Ainut asia mikä voi pelastaa Ihmeneloset on se, että he päätyvät samaan universumiin Hämähäkkimiehen tai Ryhmä-X:n kanssa. Muuten voimme sanoa Ihmenelosille suoraan hyvästit.

Ensinnäkin minua henkilökohtaisesti tökkii tulevassa leffassa se, että näyttelijät ovat niin kovin nuoria. En mitenkään voi mieltää mr. Fantasticiä Miles Telleriksi... en mitenkään... Myös se on aiheuttanut närää fanien keskuudessa, että Johnny Stormia eli Liekkiä esittää tummaihoinen näytttelijä. Ei siinä sinänsä mitään muuta kuin, että minun on vaikea kuvitella Liekkiä tummaihoiseksi, vielä kun Johnnyn sisko Susan eli the Invisible woman on vaaleaihoinen elokuvassa. Okei.. se on mahdollista että sisaruksien ihonväri on eri... mutta ihan oikeasti... "That is racist." ..kuulin jonkun juuri huutavan. Mutta minkäs teet jos ei vaan sovi minun ajatusmalliini tummaihoinen Liekki! No ainakin Möykky näyttää hienolta trailerissa.

Uudessa trailerissa myös esitellään leffan pahis ja siinäkään ei säästellä vaan heti lyödään kovat kortit pöytään. Dr. Doomhan se siellä heti ensimmäisessä leffassa... En malta odottaa että tästäkin tehdään typerä trilogia jossa nimenomaan vain ja ainoastaan tuo Doom on fiksuna pahiksena..

Hämähäkkimies jo vähän niinkuin meni sinne huonon puolelle, samaa on odotettavissa monille muille kun esimerksiksi Robert Downey Jr:n ja Chris Hemsworthin sopimukset Marvelille loppuvat. Marvelin on pakko pian pistää pakettiin koko Kostajat-universuminsa ja keskittyä Guardianseihin ja muihin pienempiin porukoihin.
Pahoittelen kaikkien Ihmenelos-fanien puolesta, mutta uskon että tämä leffa tulee floppaamaan ja pahasti. Toivottavasti siitä ei silti väenväkisin tehdä jatko-osaa, muuta kuin korkeintaan yhteistyössä Ryhmä-X:n kannsa. Hyvää maanantaita kaikille! Ei mulla nyt taas muuta...

Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...