lauantai 25. huhtikuuta 2015

Pelleprinssin paluu

Ilmeeni oli kutakuinkin sama kun tänään Comic Book Resources linkkasi kuvan David Ayerin twitter-tililtä. Vihdoin saimme kunnon kuvaa siitä, miltä Jared Leton Jokeri tulee näyttämään tulevassa Suicide Squad-elokuvassa ja täytyy sanoa, että rakastan sitä nyt jo! Niin ja tosiaan syy tähän julkistamiseen oli se, että tasan 75-vuotta sitten, Maaliskuun 25 päivä 1940 Jokeri teki ensiesiintymisensä Batman #1-irtonumerossa. (Mikä siis tosiaan on myös se päivä jolloin Batman sai oman sarjakuva-lehtensä..)


Pitkin vuotta 2015 Leto on kiusoitellut mediaa kuvillaan Instagram tilillään sekä Snapchatissä muutoksestaan roolia varten. Ensin lähti tukka ja parta, sitten kulmakarvat. Tukan värikin muuttui jälleen blondiksi ja sitten vihreäksi. Nyt lisäksi voi nähdä ohjaajan näkemyksen mukaan Jokerilla tauointeja (tiedä sitten tulevatko ne itse leffaan, mutta jos tulee niin ei haittaa!). Tämä kuva on selkeästi tehnyt kunniaa yhdelle tunnetuimmista Jokeri-tarinoista eli the Killing Joke-tarinalle, joka on myös minun suosikki Batman-tarinoita.

Kuten arvata saattaa niin olen koko ajan vain enemmän ja enemmän innoissanu tulevasta Suicide Squad-elokuvasta! Toivon niin kovasti, että leffassa nähdään juuri enemmän tuota the Killing Joke- Jokeria, mutta ripaus pitää myös olla tätä Death of the Family-tarinan mielipuolta. Tästä leffasta tulee varmasti huikea ja jotain mitä ei olle ennen nähty! Odotan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...