keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Vuoden leffasitaatit

Koska en jaksa nyt taas kirjoitella mitään ihmeellistä ennen gaalaa niin ajattelin tuoda ilmi yhden sellaisen jutun mitä ei palkita Oscareissa, eikä oikeastaan missään muuallakaan. Mutta tässä, lyhyesti ja ytimekkäästi, neljä suosikkisitaattiani viime vuoden elokuvista! Kommentoikaa toki omia suosikkejanne tuonne, voihan olla että minulta jäi jotain olennaista huomaamatta ;)


 

"I've only liked a handful of people in my life, and you've been two of them." 

-Hans Axgil (Matthias Schoenaerts), Danish Girl

 


"Take her to the moon for me. Okay?"

-Bing Bong (Richard King), Inside Out



"Isn't it strange, to create something that hates you?"

 -Ava (Alicia Wikander), Ex_Machina



" I'm being torn apart. I want to be free of this pain. I know what I have to do but I don't know if I have the strength to do it. Will you help me?"

-Kylo Ren (Adam Driver), Star Wars: Force Awakens

3 kommenttia:

  1. Voih, omaisinpa kyvyn muistaa hienoja repliikkejä, joita kuulee elokuvissa aina silloin tällöin, mutta valitettavasti ne pirun nopeasti liihottavat pois mielestä, ennen kuin niitä ehtii edes pistämään muistiin. Ex Machinan sitaateista minäkin pidin, eritoten: "One day the AIs are going to look back on us the same way we look at fossil skeletons on the plains of Africa. An upright ape living in dust with crude language and tools, all set for extinction"

    Mikä on ehkä parhaiten jäänyt mieleen, oli Kate Winslet takoamassa Michael Fassbenderille: "Fix it! Fix it, Steve!" xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, nämä aina tuppaavat katomaan muistista. Nuo mitkä nyt tähän valitsin oli juuri sellaisia mitkä piti myös kaivaa mielenperukoista, että mitenkäs se sen sanoikaan...

      Tuota Star Wars -sitaattia (monet muut mukaan lukien) olen hokenut tauotta leffan jälkeen aina sopivissa tilanteissa. Siksi mielessä ;)

      Ex_machinassa oli todella paljon kaikkia hienoja lausahduksia :))

      Poista
    2. Inside Out on valitettavasti vielä näkemättä, mutta se on kyllä noista valitsemistasi sitaateista suosikkini, todella kaunis!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...