lauantai 21. tammikuuta 2017

Tulevaa katsottavaa meille nörteille!

Minäkin syyllistyn siihen että vaahtoan aina niistä tulevista sarjakuviin perustuvita leffoista. Vaahtoamisen lomassa usein unohdan, että maailma ei pyöri vain elokuvien ympärillä vaan myös television puolella. Tänäkin vuonna ruutuihin tupsahtaa vanhojen tuttujen lisäksi monia täysin uusia sarjoja, jotka perustuvat sarjakuviin tai supersankareihin. Kokemus kuitenkin on opettanut, ettei näille kannata hirveän suuria odotuksia asettaa, mutta aina joku sarja kuitenkin kolahtaa! Sanomattakin on selvää, että Arrow, Walking Dead ja Gotham jatkavat taas tänä vuonna siitä mihin jäätiin, mutta muutama aivan uutukainen sarjakin on tosiaan tulossa ja ihan mielenkiintoisiakin! Tässä muutama tärppi tulevaan:


Legion
X-men universumi laajenee tv-sarjan muodossa, vaikka edelleenkin on vähän pimennossa linkittyykö tämä suoraan elokuvien maailmaan. Legion on siis Charles Xavierin poika, jonka kykyihin kuuluu kaikkea outoa aikamatkustuksesta sekä kyky imaista toisen ihmisen mieli itseensä ja saada sivupersoonia tätä kautta. Todellakin odotan innolla mitä tästä sarjasta tulee ja aina parempi jos mukana on leffa-universumista cameo-rooleja.


Powerless
Tämä sarja on tietyllä tapaa parodiaa kaikista supersankari-leffoista, mutta siinä on silti jotain toden perääkin. Sarjassa on DC mukana, joten eihän sitä ikinä tiedä vaikka se linkittyisi jotenkin johonkin. Ainakin Alan Tudyk esittää Bruce Waynen serkkua ja trailerissa nähdään DC -vihulaisen Starron cameo. Todennäköisesti aivan typerä sarja, mutta onhan se pakko katsastaa!


Iron Fist
Viimeinen palanen Marvelin Netflix sarjoihin jotta saadaan se the Defenders käyntiin. Ennen tätä sarjaa kannattaa ehkä olla katsottuna muitakin näitä kuten Jessica Jones ja Luke Cage, mutta uskon että sarja toimii myös itsenäisenä kokonaisuutena. Hahmohan minua ei kiinnosta tuon taivaallista, mutta pakko tämä silti on nähdä :)


Riverdale
Archie sarjakuvat pääsevät vihdoin live-action muotoon! Ikinä en ole yhtään lukenut, mutta etenkin tuo sarjakuvien rebootti pari vuotta sitten sai minutkin kiinnostumaan. Riverdale ei varmastikaan tule olemaan mikään uusi Stranger Things, mutta varmaankin ihan mielenkiintoinen tapaus! 

Jos totta puhutaan niin aika shaibaiseltahan tää kaikki näyttää... Näille pitää vain antaa se mahdollisuus ensin. Uskon, että kaikkien näiden ensimmäinen kausi toimii ihan ookoosti, mutta eiköhän näitäkin aleta pian tekemään massatuotannolla. Punainen lanka tuppaa unohtumaan aika nopeasti näissä sarjakuviin perustuvissa ja pian se toistaakin itseään jakso jaksolta. Minä kuitenkin lupaan katsastaa kaikki läpi ja kertoa teille mikäli sarja on katsomisen arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...