sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Dream Daddy: A Dad Dating Simulator



Yksi puhutuimmista peleistä internetin syövereissä on ollut deittailu simulaatiopeli Dream Daddy. Jo ennen sen ilmestymistä hirveä hype Tumblr ja Deviantart kansan kesken oli todella voimakas ja se sai osittain minutkin tempaistua mukaansa. Itselläni ei hirveästi ole kokemusta näistä deittailu simulaatioista, mutta ahkerasti pelasin aikanaan kyllä Coming Out on Top nimistä peliä, joten vertailen aika paljon tätä juuri tuohon kyseiseen peliin.

Dream Daddyssä pelataan itse luomalla isukilla. Valinnan varaa ulkonäköön ei hirveästi ole, mutta ihan perinteiset vartalomalli, silmien väri sekä hiustyyli löytyy. Itselleni tämä hahmon luominen tälläistä peliä varten tuntuu hieman turhalta, mutta onhan se ihan kiva että tälläinenkin lisä löytyy. Itse pelissä tarkoituksena on deittailla muita pihapiirin isukkeja ja löytää se yksi ja oikea elämän rakkaus. Deiteillä pelataan erilaisia minipelejä, heitetään hyviä iskävitsejä ja valitaan kumppania eniten miellyttäviä vaihtoehtoja. Jotta treffit menisivät täydellisesti, on jokaisen valinnan osuttava nappiin. Deittailun lomassa sinun on myös pidettävä huolta siitä, että sinulla on hyvät välit tyttäreesi Amandaan.

Lähdin siis itsekin innoissani mukaan tähän Dream Daddy -hypeen. Hahmot vaikuttivat kiinnostavilta ja etenkin tytär Amanda aivan huikealta tyypiltä. Valitettavasti Dream Daddy lässähtää aivan alkumetreille. Dialogit ovat todella pitkiä ja täynnä liiba laabaa. Kun olet kerran yhden isukin deittaillut loppuun huomaa hyvin pian, että millään valinnalla ei ole muuta merkitystä kuin se miten peli loppuu. Tai sitten en vain ole pelannut peliä vielä tarpeeksi. Ainut kenet olen väen väkisin walkthroughta katsomalla suorittanut täydellisesti loppuun on sportti-isukki Craig. Muiden kanssa olen turhautunut yrittäessäni ilman apuja. Sekään ei hirveästi motivoi etenemään loppuun, jos palkintona on vain yksi kämäinen kuva. Coming out on Topissa sen sijaan sai palkintoja pelin edetessä ja erilaiset nsfw cutscenet olivat todellakin tyydyttäviä palkintoja. 


Dream Daddystä ei kannata maksaa ainakaan täyttä hintaa. Onhan se ihan hauska ja tunnari on oikein kiva korvamato, mutta jos haluat pelin jossa posket oikeasti punoittavat pelatessa, ei tämä ole se peli. Jos tämän kuitenkin haluat kokoelmiisi, löytyy se Steamistä. Hyvää isänpäivää vaan kaikille iseille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...