torstai 30. marraskuuta 2017

Hyvää alkavaa joulukuuta!


Ihan vain tälläinen pikainen päivtys siitä, mitä elämässäni tapahtuu. En muistaakseni ole täällä maninnut, mutta olen siis ollut töissä syyskuusta lähtien. Pääsin tekemään ihan oman alan hommia yritykselle, joka siis erikoistuu juurikin rahojen ja mitalien myymiseen keräilijöille. Itsekin keräily sydämessäni olen päässyt siis aivan  todella loistavaan duunipaikkaan. Parempaa en oikeastaan osaisi toivoakaan! Siellä minulla siis menee päivät ja illat sitten kotona Netflixin tai Overwatchin parissa.

Blogin puolella on siis ollut hiljaista ihan vain kun on niin kiire oikean elämän kanssa. Nähdyistä nörttileffoista olen kuitenkin pyrkinyt aina kirjoittelemaan. Tarkkasilmäisimmät ovatkin varmaan huomanneet, että yhdestä isosta leffajulkaisusta ei ole tullut postausta. Hävettää myöntää, mutta en ole käynyt katsomassa elokuvaa Justice League, enkä tiedä tulenko edes sitä leffassa katsomaan. Ei sillä, etteikö se kuitenkin kiinnostaisi, mutta ei vaan jaksaisi taas pettyä ja maksaa itseään kipeäksi. Leffa kuitenkin maksaa Finkinollakin vielä 15,90 viikonloppuisin. Suurimmasta osasta asioista olenkin jo ehtinyt tahallisesti ja tahattomasti spoilaantua. Ensi kuussa sitten onkin vähän tykimpää tarjontaa, kun ensi-iltansa saa uusin Star Wars. Eli voitte kuvitella, etten osaa olla hiljaa siitä ennen helmikuuta.

Töiden takia lähes tulkoon kaikki harrastaminen on jäänyt paljon pienemmälle. Pokémon Go:ta pelaan vain sen pakollisen päivittäin ja kun julkisilla tulee liikuttua paikasta toiseen, niin eipä tuota kävelemistä paljoa tule harrastettua. Suicune ja Raikou kumpainenkin jäivät minulta saamatta. Overwatchiinkaan ei aika riitä aivan hillittömästi, mutta sen verran olen pyrkinyt pelaamaan, että rankki pysyy siellä 3000 paremmalla puolella. Ultra Sunia/Moonia en ole vielä ehtinyt ostaa, mutta eipä silläkään niin kiire kun ensin tekisi mieli ostaa alta pois Switch ja siihen Mario Odyssey.

Ei ole kyllä mitenkään huikean hyvin mennyt tää season...

Netflixiä on tullut kulutettua kuitenkin ihan urakalla ja olen löytänytkin uuden suosikkisarjan itselleni. Niinkin laadukkaan kuin Teen Wolf. Älkää kysykö miksi olen siihen hurahtanut, mutta vastaus saattaa löytyä vatsalihaksista ja niiden määrästä. Rick & Morty uusinnat pyörii melkein joka viikonloppu jossain kohtaa telkkarista, mikäli muutakaan katsottavaa ei ole.

Tässä siis vähän joulua edeltäviä tunnelmia Ruudukon suunnalta. Pitäisi varmaan alkaa kohta noita joululahjojakin miettimään, joten eiköhän tässä mennä loppuvuosikin aika haipakkaa! Kirjoitellaan taas sitten kun jotain sanottavaa tulee. Ei mulla nyt taas muuta!

1 kommentti:

  1. Onnittelut työpaikasta! Kiva kuulla, että elämä on juuri sellaista tavallista arkea, jossa kaikki suht hyvin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...