sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Pokémon TCG: Sun & Moon - Team Up


Moni lukijoista varmaan tietääkin, että keräilen Pokémon kortteja. Viime vuosina olen saanut täydennettyä keskeneräisiä kokoelmiani ja monet suosikkisarjoista, kuten Gym ChallengeHeroes, Base, Neo Genesis ja Fossile ovatkin enää paria kolmea korttia vajaat, ellei jo täydelliset. Olen myös kerännyt lähes kaikki Wizards Promot sekä Southern Island ja Best of Game -minikokoelmat. Eniten keskeneräisenä on E-kortti sarjojen Skyridge, Expedition ja Aquapolis, jotka päätin jättää viimeiseksi keräiltäväksi kokoelmakseni. Nyt kuitenkin kaipuu korttien keräilemiseen on taas nostanut päätään ja päätinkin katsastaa millaisia kortteja nykyään on tarjolla. Ei ehkä olisi kannattunut, sillä nyt kävi näin..
Pokémon TCG: Sun & Moon - Team Up -setti sisältää yli 180 keräilykorttia. Erikoisuutena on upeasti kuvitetut Tag Team kortit, joissa kaksi Pokémonia ovat laittaneet hynttyyt yhteen, luoden voimakkaan kokonaisuuden. Näiden korttien kuva-aiheet ovat hauskat ja muutenkin näyttävän näköiset. Innostuin siis ostamaan muutaman boosterin Poromagiasta ja sitten se olikin menoa. Nyt yhteensä 11 pakettia ostettuna, mutta vasta yksi Tag Team -kortti saatuna... Huokaus ja ei kun Ebaytä kohti tilaamaan loput.

Poromagiasta ihan lyhyesti. En ollut aiemmin heiltä mitään tilannut enkä ole heidän liikkeessään vieraillut. Veljeni kuitenkin on sieltä MTG -kortteja joskus hankkinut, joten uskaltauduin itsekin kokeilemaan. Toimitus oli nopeaa, maksu helppoa suoraan kortilla ja muutenkin oikein miellyttävä kokemus. Sivuston kanssa vähän aikaa tappelin kun mikään ei tuntunut oikein löytyvän loogisesta paikasta, mutta muuten ihan kymppi suoritus. Aion jatkossakin tilata uudet kortit poroilta.

Samanlaisia Tag Team kortteja on luvassa ainakin seuraavassa Unbroken Bonds -setissä ja niistä osa näyttää jopa vielä hienommilta kuin tämän setin kortit! Päädyin siis siihen tulokseen, että otan uudeksi keräilykohteeksi kaikki nuo Tag Team kortit, joita on yhteensä noin tusinan verran erilaisia tällä hetkellä, lukuun ottamatta muutamaa promo -korttia. Itselläni on siis vasta yksi näistä, joten keräiltävää riittää hetkeksi. Ebaystä olen muutaman jo tilannut ja näiden pitäisikin saapua parin viikon sisällä.Voi aikoja, voi rahojani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...