sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Super Smash Bros, se uusi sellainen part 2

 Jatkoa tekstille Super Smash Bros. Se uusi sellainen
Jotain on jo pelistä siis selvinnyt kuten se, että uusina taistelijoina nähdään Wii Fit Trainer, Mega Man sekä Villager (Animal Crossing). Olen siis entistä enemmän innoissani :) Vanhoja hahmojakin on urakalla päivitetty ja löydätkin heistä tietoa virallisilta sivuilta, mitkä ovat kyllä oikeastaan aika huonot...
Haluan jatkaa spekulointia siitä ketkä tulevat olemaan pelissä. Minulla on oikeastaan aika vahva kutina näistä seuraavista hahmoista :))

Pikmin 3-pelissä esiintyy hahmo nimeltä Alph. Pelissä esiintyy kaksi täysin uutta Pikmin-lajia, joita veteraani hahmo Olimarilla ei esiinny ainakaan Smash Bros. sivujen mukaan. On toki mahdollista, että hahmot lisätään Olimarin käyttöön, mutta todennäköisempää on toinen hahmo Pikministä.

Tätä toivon ja toivon ja toivon niiiiiin paljon!! Mewtwon on tehtävä comeback! Viimeistään nyt kun herra sai kaksi uutta muotoakin: Mewtwo X ja Mewtwo Y. Olisi hieno jos esimerkiksi Mewtwon Final Smash muuttaisi tämän muotoa.


Tätä olen myös miettinyt. Nimittäin uudessa Tekken-pelissä on hyvin vahvasti Nintendo painoitteista vitsailua yms. Voisiko olla, että Nintedo ottaa mukaan jonkun Tekkenistä? Tästä en ole todellakaan niin varma kuin kahdesta edellisestä... mutta olisihan se siistiä pelata esim. Jim Kazamalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...