lauantai 21. syyskuuta 2013

Tulossa olevia Sarjakuva filmatisointeja

Päätin nyt tylsyyttäni listata tulossa olevia sarjakuviin perustuvia leffoja ja sarjoja joita on lähiaikoina tulossa. En jaksa laittaa tähän taas niitä kaikkein tunnetuimpia mitkä tulevatkin aika kohta kuten X-men: Days of Future Past ja Thor: The Dark World vaan keskityn enemmän niihin mitä kaikki eivät välttämättä ole vielä tajunneet olevan tulossa :)

Aloitetaan tällä mitä odotan todella mielenkiinnolla, nimittäin Godzilla! Kyllä! Godzillasta tulee uusi elokuva, joka ei siis ole millään tavalla jatkoa tai mitään muutakaan 1998 vuoden leffaan. Tämä Godzilla näyttää enemmän perinteiseltä hirviöltä ainakin leffan jullisteen perusteella :)
Godzilla (2014)





Sitten se, mitä en odota... tai siis ihan vaan sen takia että edeltävä trilogia oli aivan paska. Nimittäin Transformers: Age of Extinction. Uudet näyttelijät uudet kujeet? Enpä usko, sillä ohjaaja pysyy täysin samana.. Michel Bay todennäköisesti jatkaa samalla robottimättöhevi-meiningillä jolloin minä en saa mitään irti tästä...
Transformers: Age of Extinction (2014)
Tämä kiinostaa myös, nimittäin Marvelilta tulee Guardians of the Galaxy-sarjakuviin perustuva leffa myös tässä 2014-2015 vuosien aikana. Eli nähdään vihdoin Rocket Racoon valkokankaalla ;)
Guardians of the Galaxy (2014)
Myös nämä leffat ovat tulossa joskus hamassa tulevaisuudessa, mutta vielä ei ole edes mitään hajua milloin: The Flash, Punisher, Nick Fury, Wonder Woman, Black Panther, Hellboy 3, Green Lantern 2, Deadpool, Silver Surfer, Aquaman ja monia muita, mutta nämä ovat aivan yhtä epävarmoja asioita kuin se, että Ben Affleck onnistuu Batman-roolissaan :)

Ja sitten ne sarjat! Tämä on jotain niin must seetä kuin olla ja voi, nimittäin Agents of S.H.I.E.L.D, joka siis perustuu Marvelin Kostajien mukana toimiviin S.H.I.E.L.D.in agentteihin :) Mukana nähdään siis mm. Clark Greggin esittämä Agent Phil Coulson.

Viimeisenä muttei vähäisenä on sarja joka perustuu DC:comicsin Vihreä Nuoli-sarjakuviin, nimittäin sarja nimeltä Arrow. Hieman tulee kyllä mieleen Smallville tästä, mutta odotellaan nyt että alkaa ilmestyä Suomen telkussa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...