perjantai 20. syyskuuta 2013

The Cutest Live Action Couple

Tein joskus tekstin aiheesta The Cutest Cartoon Couple ja sain aika paljon positiivista palautetta asiasta. Nyt halusin esitellä toisen suosikkiparini, tosin ei niinkään sarjakuvista vaan tv-sarjasta. Enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että olisin katsonut sarjaa nimeltä Emmerdale. Kyseinen sarja kun omistaa hienosti maineen, että sitä katsoo vain täti-ihmiset, mutta kiinostuin heti kun huomasin hahmon nimeltä Aaron Livesy (Danny Miller). En edelleenkään seuraa sarjaa kuin silloin tällöin jos satun telkkarin avaamaan oikeaan aikaan, mutta Aaronin ja Jacksonin (Marc Silcock) tarinaa olen seurannut myös youtubessa. Tietenkin suurimman vaikutuksen minuun teki jo alussa se, että kaverit ovat aika komeita, mutta ei siitä sen enempää, siirrytään juoneen :)

Miesten tarina alkaa siitä kun kaapissa elävä Aaron uskaltautuu homobaariin Hottenissa. Hän tapaa baarissa Jacksonin, itsensä kanssa sinut olevan nuoren komistuksen joka vielä kaiken lisäksi tulee juttelemaan Aaronille. Aaron kuitenkin pelästyy tilannetta ja lähtee vauhdilla baarista, mutta unohtaa puhelimensa baariin. Joten Jackson tulee ystävällisesti palauttamaan tätä Emmerdalen tuppukylään ja tästähän Aaron ei riemastu. Aaronin kaapista tulemisen jälkeen ja monen mutkan kautta Aaronista ja Jacksonista kuitenkin tulee virallisesti pari. :)

Uudet ongelmat kuitenkin alkavat pian tämän jälkeen kun miesten välille alkaa syntyä riitaa Aaronin äkkipikaisen luonteen takia. Riidan keskellä Jackson kuitenkin tunnustaa rakastavansa Aaronia, mikä johtaa siihen, että Aaron alkaa perääntyä tilansteesta tämän muuttuessa liian vakavaksi. Jackson pettyy kun Aaron ei sano tuntevansa samoin häntä kohtaan ja alkaa itsekin epäillä tuleeko tästä mitään Aaronin jääräpäisyyden takia, joten Jackson lähtee.


Aaron yrittää soitella Jacksonin perään, mutta hän ei vastaa ja myohemmin Aaronille selviää, että Jackson oli joutunut auto-onnettomuuten ja törmännyt junaan, jonka seurauksena Jackson on halvaantunut olkapäistä alaspäin eikä todennäköisesti kävele enää koskaan. Pienten ongelmien jälkeen Aaron ja Jackson palaavat taas yhteen ja Aaron myöntää rakastavansa Jacksonia. Liikuntakyvytön Jackson alkaa kuitenkin pian kokea elämänsä turhana, muiden taakkana ja alkaa ajatella pois pääsyä elämästään. Aaron tekee kaikkensa, että hän saisi Jacsonin taas tarttumaan kiinni elämästään, mutta hänen päätään ei niin vain käännetäkkään. Jacksonin äitikin alkaa hyväksyä asian, että hänen poikansa haluaa antaa periksi. Aaron ei tätä hyväksy ja haluaa erota helpottaakseen tuskaansa eikä Aaron halua olla mukana kun Jacksonin äiti antaa pojalleen kuolettavat lääkkeet. Loppujen lopuksi Jacksonin äiti kuitenkin jänistää poikansa armokuolemasta ja Aaron joutuu antamaan liuoksen rakkaalleen...

Enkä minä muista milloin olisin itkenyt tv-sarjan takia näin paljon.
Tietenkään en saa sisäistettyä tähän tekstiin kaikkea sitä tunnelmaa mitä Aaronin ja Jacskoini välillä oli, mutta halusin tuoda tämän vain esille. Ja vertailuksi tälle Suomen vastaavalle "unelma parille" Larille ja Eliakselle, joiden pikku ongelmat tuntuvat hyvin pieniltä Aaronin ja Jacksonin ongelmille. Toivottavasti nyt kuitenkin jotain saitte tästä irti, itse jään tänne kuivailemaan kyyneliä sillä katsoin tuon viimeisen osan heidän yhteistä tarinaansa äsken uudestaan, katso sinäkin toki tuosta youtube linkistä jos haluat :/
Ei mulla muuta :)

https://www.youtube.com/watch?v=hXiRCxCqwqM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...