perjantai 15. marraskuuta 2013

Super Smash Bros. Seuusi sellainen Part III

Nyt kun Nintendo on päässyt vauhtiin pelin mainostamisessa niin halusin tuoda taas esiin omia näkemyksiäni ja pari I told you so kommenttia :)

Tässä on nyt kaikki jo paljastetut hahmot, jotka palaavat uuteen Smash Brosiin. Mukaan tulee varmasti vielä ainakin Zelda, Capt. Falcone, Yoshi, Ice Climbers ja Ness. Muista en enää uskalla sanoa varmasti, sillä tekijät varmasti tulee poistamaan joitakin vanhoja hahmoja... Mutta nyt sitten tämä uutuus kolmikko !

The Villager, pelistä Animal Crossing, Megaman sekä Wii Fit Trainer!
Olen niin innoissani kaikista kolmesta hahmosta! Animal Crossing on vaan niin ihana peli että haluan päästä pelaamaan hahmolla myös Smash Brosissa! Sekä Megaman, jota on odotettu niiiiiiiin kauan tähän pelisarjaan ja Wii Fit Trainer, jota kukaan ei osannut odottaa tähän peliin ! Wuuhuu! Haluan tämän pelin jo!!!!

Tässä pari asiaa, mihin odotan vieläkin vastausta. Nintendo julkaisi nämä teaset-kuvat jo aikaa sitten...
Olisi hienoa, jos pääsisi oikeasti pelaamaan myös miespuolisella Wii Fit Trainerilla, afterall, hän on se joka on minua valmentanut kun olen pelannut Wii Fitiä. Sekä haluan tietää miksi tämä uusi keiju-tyypin legendaari on tuossa kuvassa! Onko Xerneas Poképallo Pokémon vai peräti jossain radassa taustalla? Näitä odotellessa! (Ja sitä, että Mewtwo tekee comebackin ja omaa Final Smashissään MegaMewtwo-muodon.. Tätä ei voi vaan tarpeeksi toivoa!)

Sitten parista radasta! Tänään juuri tuli varmistus, että Super Mario Galaxy on taistelukenttänä tässä pelissä! (niinkuin aiemmissa päivityksissäni uumoilin ;)) Radan mekaniikka on Masahiro Sakurain mukaan erilainen kuin mikään aiempi ! ilmeisesti nyt mukaan on tullut painovoima aivan uudenlaisena käsitteenä
Toienn rata mistä pääsen pätemään on siis Wuhu Island, jota myös epäilin tulevan taistelukentäksi.
Tästä Sakurai vihjaisi, että tasossa tullaan näkemään, jokin tuttu vieras, joka todennäköisesti on Samuksen vihollinen Ridley.

Kertoilen sitten taas lisää, kun tullut tarpeeksi lisäinfoa :) Ei mulla nyt muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...