keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Thor: The Dark World

Nyt on sitten tämäkin leffa käyty katsomassa. :) Pidin ensimmäisestä Thor-leffasta hyvin paljon ja joskin samassa hengessä jatkettiin tässä kakkos osassa. Jo alkumetreiltä leffa tempaa mukaansa ja vie loppuun asti ilman turhautumista juonen tylsiin käänteisiin tai liialliseen toimintaan. Nättelijä valinnat ovat edelleen loistavat ja "marvel-huumori" kukoisti taas kuin ennenkin. Pakko kuitenkin mainita, että tämän leffan paras hahmo oli Tom hiddlestonin Loki, joka vaan on kaikin tavoin onnistunut ja täydellinen roolisuoritus :) Juonen kannalta olisi ollut hyvä olla nähtynä Thor ja Avengers, sillä molempiin leffoihin viitattiin hyvin paljon, mutta varmasti jokainen joka tutstuu ensi kertaa Thoriin tämän leffan avulla saa kuitenkin jotain herrasta irti.... Mutta sen tarkemmin en paneudu juoneen ja elokuvan arvosteluun sillä se menisi taas pelkkään ylistämiseen vaan sen sijaan keskityn leffan easter eggeihin ja muuhun mukavaan turhaan :)

Ensinnäkin mukana oli tietenkin pakkolinen Stan Lee cameo, mutta myös Chris Evansin hauska cameo. Leffassa on siis kohtaus missä Loki luo illuusion, jossa hän muuttaa itsensä Kapteeni Amerikaksi. Kohtaus on siitä erikoinen, että se tehtiin siten että ensin Tom Hiddlston (Loki) esitti Kapteenia pukeuteena täksi ja matkimalla Chris Evansin puhetyyliä. Myöhemmin Chris Evans esitti itse osan matkien Tom Hiddlstonin suoritusta itsestään. Kuulostiko sekavalta? :)

Elokuvan loputtua oli tietenkin "secret endingin" vuoro ja ensimmäistä kertaa koskaan minun Marvel-elokuvien leffateatteri kierroksilla koko sali on jäänyt odottamaan salaista lopetusvideopätkää, kiitos nörtti luokkakavereideni :) Mutta nyt sitten siihen kuka on tämä salaperäinen "The Collector". Ensin olin itsekin aivan että mikä hitto, sitten olin että aa varmaan Avenger 2 hitto, mutta sitten Google hoiti asian puolestani. The Collector tulee olemaan Marvelin tulevassa elokuvassa Guardians of the Galaxy ! :) Enpä enää edes muistanut, että sekin leffa on tulossa, joten oikeastaan se käykin ihan järkeen. Hauskaa tosin, että tavallaan Thor ei edes liity mitenkään tähän porukkaan, mutta samapa tuo :)
Ei mulla nyt muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...