perjantai 31. tammikuuta 2014

Man of Steel ja muut mukavat

Viime aikoina on alkanut pikku hiljaa paljastua näyttelijävalintoja tuleviin hitti elokuviin ja täytyy sanoa, että useimmat eivät olisi käyneet mielessänikään tiettyihin rooleihin. Vai mitä mieltä itse olette?

Ant-Man


Paul Rudd on valittu näyttelemään uudempaa Muurahaismiestä Scott Langia ja Michael Douglas puolestaan konkari murkkua Hank Pymiä tulevassa Ant-Man filmatisoinnissa. Tässä kohtaa näyttelijä valinnat ovat osuneet minusta suhteellisen oikeaan. Douglasin valinnalle on ollut  perusteena juuri se, että Hankiä täytyy näytellä joku iso nimi (afterall olihan Anthony Hopkinskin Thorissa Odin.) Odotan innolla tätä Muurahaismies-lisäystä the Avengers porukkaan, vaikkakin olen aina sarjiksissa kyseistä herraa suorastaan inhonnut...  :)

Batman vs. Superman

Jesse Eisenberg - Lex Luthor
Jeremy Irons - Alfred Pennyworth
Gal Gabot - Diana Prince
Ja nyt päästiin siihen asiaan mihin en ole aivan tyytyväinen.. Tai siis sen jälkeen kun Ben Affleck valittiin Batmanin rooliin, olen ollut niin kovin kyyninen koko elokuvaa kohtaan.. Eikä asiaa paranna se, että Lex Luthorin roolissa nähdään Facebookin keksijä. Alfred ei vieläkään ole sellainen kuin sen haluaisin olevan (vaikka Michael Cane on perfect, ei hän silti näytä siltä Alfredilta mikä on mielessäni kun puhutaan sarjakuvien Alfiestä.) Gal Gabotista minulla ei ole mitään kokemusta, mutta eiköhän tissit taas riitä Wonder Womanin esittämiseen....

Nimetön, mahdollisesti tuleva Gambit-elokuva
Channing Tatum Gambitiksi, oi kyllä! Olen aidosti sitä mieltä että Tatum näyttää ihan x-menistä tutulta Gambitiltä ja toivon, että jos tämä elokuva tulee niin kuin huhutaan niin ottakaa Channing esittämään Gambitiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...