maanantai 21. marraskuuta 2016

Mukaan peliprojektiin!?

 
Kuten monet varmaan tietää on Suomen uusi Nokia peliteollisuus. Näin ainakin kovasti väitetään ja toisaalta ihmekös tuo kun Rovio ja Supercell takovat rahaa mobiilipeleillään ja oheistuotteillaan. En tiedä milloin keksin idean, että olisi kiva päästä joskus kuvittamaan jotain peliä tai olemaan muuten vain mukana kehityksessä. Ehkäpä ropettamiset sun muut ovat taas nostaneet asian pinnalle, puhumattakaan siitä kun näin erästä Game Design kaveriani tässä pari viikkoa sitten. 

Vaikka videopelit ovat superkiinnostavia myös, niin luulen että tällä hetkellä mielummin haluaisin olla jonkin uuden korttipelin tai lautapelin kehittämisessä mukana. Olisi siistiä tuoda oma käytännön kokemus korttipeleistä keräilijän näkökulmasta ja olla mukana vaikkapa kuvittamassa kortteja. Mikäli korttipeli on kiinnostava ja kuvitus sopii tarpeisiinsa, eihän sitä koskaan tiedä milloin syntyy uusi Magic the Gathering. Voisikohan ehkä jonkin ropen tai larpin pohjalta luoda korttipeliä? Ei luoja haluan taas ropettaa!

Game Design, larppi ja rope kavereiden ei sitten tarvitse pelätä että tämä kohdistuu jotenkin teihin! En todellakaan ole pakottamassa ketään väkisin vääntämään jotain mihin minut olisi pakko tunkea mukaan! Päinvastoin, mikäli sopiva paikka/tarve tulee niin yhteyttä saa toki ottaa! Enemmän kyseessä on ääneen sanottu haave vuosien takaa. En edelleenkään tiedä olenko se paras kuvittaja, mutta ehkä kun on oikea asiakas kuvituksen pyytänyt niin keskittymiseni olisi aivan toinen. Ainakin hahmosuunnittelussa voisin olla aika hyvä lisä! (Tietäjät tietää!)

Ehkä tämä oli enemmän tälläinen avoin hakemus graafikolta joka kaipaa kipeästi mielekästä tekemistä! Loppu viikosta palataan sitten ihan sille astialle johon blogini oikeasti perustuu Ihmeolennot ja niiden olinpaikat leffan merkeissä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...