tiistai 8. marraskuuta 2016

Pienempi paha

Koska nyt on ajankohtaista puhua polittikasta ja etenkin Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaista niin ajattelin tuoda oman mielipiteeni esille. Trump vai Clinton? Ketä kiinnostaa! Minulla on paljon paremmat ehdokkaat esittää! En ole ihan varma missä järjestyksessä nämä voisi esittää mutta jos vaikka aloittaa niistä kavereista jotka eivät vielä ole oikeasti edes olleet ehdolla presidnetiksi. Pari tyyppiä näistä on jopa päässyt pressaksi asti, mutta ei kai se nyt haittaa jos pari ylimääräistä kautta tulee? Anyways, tässä on Ruudukon ehdotukset Yhdysvaltain presidentiksi!

Amanda Waller
Ensiesiintyminen: Legends #1, (1986) DC

Wallerilla pysyy pää kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Johtajalla on hyvä olla sotilastoiminnan tuntemusta ja tällä naisella sitä on! Hänellä on myös hyvät suhteet kansainvälisiin rikollisliigoihin kuten myös LEX-corpiin. Rahasta ei ole pulaa ja aina löytyy "iskuryhmä" hoitamaan kaikki kiperät tilanteet kuten ulkoavaruuden tai toisten ulottuvuuksien möröt. Iskuryhmä on tietenkin uhrattavissa paremman tulevaisuuden takia, mutta se ei oikeastaan haittaa kun iskuryhmä koostuu rikollisista. Muutenkin voitaisiin hyötykäyttää kaikki rikolliset pakkotyöhön joko teet tai kuolet mentaliteetillä. Hoidetaan helposti siis myös se ettei "epämieluisa-aines" pääse lisääntymään.

Dr. Doom
Ensiesiintyminen: Fantastic Four #5, (1962) Marvel

Mikä olisi hienompaa kuin saada tiedemies presidentiksi? Tietenkin tiedemies jolla on mutanttivoimia! Victor von Doomilla on jo valmiiksi diplomaattinen koskemattomuus! Hän omistaa oman saaren joka on myös siis oma itsenäinen valtio. Doom ei myöskään epäröi käyttää supervoimiaan saadakseen sen mitä haluaa. Ei varmaan haittaa vaikka vastaehdokkaita vähän uhkaillaan sähköisillä energiapurkauksilla ja loitsuilla. Doom olisi oiva ehdokas presidentiksi, edes Ihmeneloset eivät voisi tätä kaveria pysäyttää kun Amerikka äänestää!


Loki
Ensiesiintyminen: Venus #6, (1949) Marvel

Kuka voisi sanoa ei Lokille! Paitsi ehkä Yhdysvaltain perustuslaki. Loki ei teknisesti ottaen voisi astua ehdolle kun ei ole yhdysvaltalainen, mutta kuka uskaltaa sanoa vastaan? Vastustajat voidaan muuttaa tomuksi yhdellä sauvan heilautuksella tai pistää Chitauri -armeija tuhoamaan pari kaupunkia mikäli ei valitsijamiehiä löydy. Loki on oivaa johtajatyyppiä vaikka onkin vähän kostonhimoinen ja äkkipikainen. Isäpuolensa on kuitenkin Asgardin kuningas niin luulisi prinssin pystyvän yksi valtio Maassa hoitamaan. Siitä ei tosin pääse takuuseen, etteikö Loki orjuuttaisi koko planeettaa tai myisi sitä vaikkapa Galactukselle. Minä äänestäisin kyllä Lokia, Marvelkin kehottaa siihen näissä vaaleissa.


Lex Luthor
Ensiesiintyminen:  Action Comics #23, (1940) DC

Mikäli näitä pressanvaaleja on katsellut niin ainakin yksi ehdokas on selkeästi sellainen jolla ei ole rahasta pulaa. Tässä kuitenkin kaksikymmentä kertaa parempi ehdokas ja rahaakin on vähintään yhtä paljon enemmän! Lex on kova bisnesmies joka voi älynlahjoillaan voittaa jopa Teräsmiehen! Miettikää kuinka hyvä ehdokas jos voi voittaa Teriksen! Luthorkin saattaa saada mielenvikaisia kohtauksia, mutta ainakaan hän ei aiheuta sen takia ulkomaalaisten massatuhoamisia... välttämättä. Luthor myös näyttää hyvältä puvussa ja pukuhan on aika jees pressalle!


Jokeri
Ensiesiintyminen: Batman #1, (1940) DC

Säästin parhaimman viimeiseksi. Jokeri voi hoitaa ihan kaiken! Ei tarvita turhaa byrokratiaa tai kongressia tai oikeastaan mitään muutakaan kuten Kanadaa. Jokeri pitäisi huolen siitä, että kaikki ovat tasa-arvoisessa asemassa. Kuka vain voi päästä Jokerin huvipuistoon tai laskettelukeskukseen jos Jokeri niin haluaa! Se on tietenkin eri asia, että haluaako sinne mennä. First Lady olisi myös todella suloinen tohtorin koulutuksen omaava Harley Quinn. Harley olsii todella edustava vaimoke kyllä poliittisille vierailuille. Koskaan ei tiedä minkä maan pääministeri saa maistaa pesäpallomailaa tai nielaista pommin, maistamatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...