perjantai 6. huhtikuuta 2018

Teen Wolf

Joskus aiemmin puhuinkin siitä, kuinka tarvitsern niitä sellaisia kevyempiä sarjoja viihtyäkseni television ääressä. Yhtenä esimerkkinä kerroin tuolloin katsovani sarjaa nimeltä Teen Wolf. Nyt tälläisen puolen vuoden katselusession jälkeen olen saanut tuonkin sarjan päätökseen (tai ainakin sen mitä Suomen Netflixixstä löytyy) ja ajattelin, että voisin hieman kertoa kokemuksistani sen parissa. Mikään maata mullistava sarjahan kyseessä ei ole, mutta viihdearvoltaan se on ihan 4/5.

Teen Wolf kertoo Scott McCall nimisestä teinistä, joka eräänä täydenkuunyönä tulee ihmissuden puraisemaksi. Ihmissusien puremasta seuraa siis se, että myös purtu saa susivoimat itselleen, jos selviää hengissä muutoksesta. Pikkuhiljaa Scott opettelee käyttämään uusia susivoimiaan ystävänsä Stilesin avustuksella. Yhdessä teinit sitten sotkeutuvat mitä ihmeellisempiin rikostarinoihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin.

Nimensä mukaan sarja on teineille suunnattu, mutta koska allekirjaittanut voi katsoa vaikka minkälaista lapsille suunnattua animaatiohöttöäkin, ei tämä sarja pahemmin hetkauttanut itsetuntoa. Juoni sarjassa on täysin sama kuin jokaikisessä teini- ja fantasiasarjassa. On sydänsuruja, eeppisiä taisteluja, rakastumisia, paidattomia miehiä ja kyseenalaisia erikoistehosteita. Sarjan vahvuus on kuitenkin sen hahmoissa, joista useinkin löytää helposti samaistuttavia piirteitä. Etenkin Stiles (Dylan O'Brien) on sarjan heart and soul, joka tuo sarjaan mukaan ripauksen huumoria, mutta myös maanläheisyyttä

Teen Wolf on ihan hyvä sarja jos haluaa katsoa jotain kevyttä. Se on periaatteessa viihdyttävämpi ja monimuotoisempi kuin esimerkiksi Arrow, johon kyllästyin parin kauden jälkeen. Sarjan parissa viihtyy varmasti myös ne, jotka osaavat arvostaa mieskomeutta ja pienen pienen pieniä piilotettuja homoeroottisia viittauksia. Viimeistään nyt viimeisetkin uskottavuuteni rippeet murenevat, mutta enpä oikeastaan jaksa edes välittää. Ei mulla nyt muuta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...