sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Super Smash Bros. Ultimate - Fighter Pass 2

En edes uskalla laskea kuinka paljon rahaa on tullut jo käytettyä Smash Ultimateen! Pelin lisäksi olen ostanut molemmat Fighter Pass -lisäosat, muutaman Mii-asun sekä minulla menee kuukausittainen maksu Onlineen. Tässä kohtaa onkin hyvä aika alkaa pohtimaan seuraavan Fighter Passin mahdollisia dlc -hahmoja. Edellisen kanssa sain oikein vain Banjo & Kazooien, joten eipä tässä kait voi muuta kuin pieleen arvata! Tälläkin kertaa minulla on todella vahvat oletukset siitä, keitä viimeiset kuusi hahmoa tulevat olemaan. Katsotaan sitten parin vuoden päästä, kuinka pielessä taas oltiin!

Travis Touchdown
No More Heroes
Ensiesiintyminen: 2007

Travis on yksi niistä hahmoista, jotka voisin hyvinkin kuvitella tulevan hahmoksi Smashiin. No More Heroes III on tulossa yksinoikeudella Switchille ja muutenkin pelillä on historiaa Nintendon kanssa. Hahmolla olisi myös varmasti todella uniikki-taistelutyyli. Tämän paikan voi viedä myös Geno Super Mario RPG:stä tai joku klassikkohahmo esimerkiksi Contrasta. Veikkaan kuitenkin Travisia.


Rex/Pyra
Xenoblade Chronicles 2
Ensiesiintyminen: 2017

En tiedä miten tämä hahmo toimii ja tulisiko se olemaan pelkästään Rex vai myös Pyra samassa hahmossa. Eniten pelkään sitä, että tämä kaksikko vie ihan kaksi kokonaista paikkaa noista kuudesta dlc -paikasta. Uskon silti vahvasti, että jotenkin tämä kaksikko tullaan vielä näkemään Ultimatessa. Tätä puoltaa ihan sekin, että Smash Brosien pääsuunnittelija Masahiro Sakurai mainitsi, ettei heillä ollut aikaa laittaa hahmoja vielä peliin ennen sen julkaisua. No nyt on ollut aikaa työstää. Ei mikään oma suosikkivalinta, mutta hyvin mahdollinen.


Toxricity
Pokémon Sword & Shield
Ensiesiintyminen: 2019

Vahva usko siihen, että mukaan mahtuu vielä yksi Pokémon. Se tuleeko se olemaan Toxricity, Inteleon, Zarude tai joku aivan muu ei voi olla varmaa. Toxricityä puoltaa se, että kyseinen Pokémon on tällä hetkellä yksi generaatio kasin suosituimmista. Sillä on myös kaksi eri formia, joista toinen voisi olla vaihtoehtoinen skini. Gigantamax Troxricity olisi myös oiva Final Smash sekä tapa esitellä Gigantamax-Pokémon Smashissä.



Crash Bandicoot
Crash Bandicoot
Ensiesiintyminen: 1996

Nämä viimeiset kolme hahmoa tulevat olemaan ne mitkä ihan oikeasti oikeasti toivon tulevan Smashiin! Crash etenkin on ollut toivelistallani jo pitkään. Hahmo on myös oikeastan ainut iso maskotti-hahmo, joka puuttuu Smashistä. Crashillä on todella uniikit liikkeet ja paljon pelejä, joista ammentaa musiikkeja ja spirittejä. Crash on myös nyt todella kovassa nousussa ja ensimmäistä kertaa Nintendon kotikonsolilla. Ketään muuta en toivo niin paljoa Smashiin kuin tätä pussieläintä! No... ehkä Skull Kidiä... 



Dante
Devil May Cry
Ensiesiintyminen: 2001

Mikäli halutaan tuoda peliin hieman lisää mieskomeutta, on Dante DMC:stä ykkösvalinta. Bayonetta ja Dante shippaajat ovat odottaneet tätä päivää kuin kuuta nousevaa ja mielestäni Dante sopisi muutenkin hyvin Smashiin. Uniikin pelityylin lisäksi hahmo toisi peliin mukaan lisää kunnon jrpg hack and slash hahmoja. Dantella voisi olla myös vaihtoehtoisena skininä klassikko Dante sekä reboot Dante, joka on siis mielestäni yksi komeimpia pelihahmoja ikinä. Tai sitten Echo -taistelijaksi Nero! DMC toisi mukanaan vähän hevimpää musiikkia sekä aikuisempaa menoa. Monet veikkaavat tälle paikalle Doom -hahmoa tai Master Chiefiä, mutta itse annan ääneni Dantelle.



Waluigi
Mario Tennis
Ensiesiintyminen: 2000

Tämä ei edes ole vitsi! Uskon vahvasti, että Waluigi tulee olemaan viimeinen dlc hahmo. Veikkaan, että juuri Waluigin takia lisättiin se kuudes paikka. (Toki voi olla myös siksi, että se jakautuu Rexille ja Pyralle, mutta toivon enemmän tätä jälkimmäistä.) Waluigi olisi hauska lisä niin sanotusti ultimaattiseen Smashiin sillä häntä on toivottu mukaan aina Warion saapumisesta asti. Hahmosta saisi myös todella huvittavan paljastustrailerin! Sinänsä jos joku Assist Trophy ansaitsee paikan Smashissä, on se Waluigi, vaikka mahdollinen voisi myös olla se Skull Kid...

Nämä ovat viimeiset veikkaukseni! Tai voihan mielipide muuttua, mutta veikkaan, että kaikki potentiaaliset ovat ainakin vähintään mainittuna tällä sivulla. Varmaan kuitenkin onnistutaan kaivamaan mukaan vaikka mitä random hahmoja joistain dinosaurusten aikaisista peleistä, mutta jos edes pari näistä toteutuu niin olen ihan tyytyväinen. Jätän listan ulkopuolle kaksi suosittua veikkausta smashiin ihan vain sen takia, että en näe hahmoja oikeasti mahdollisina. Sora Kingdom Hearts -peleistä ja Steve Minecraftistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...