keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Päivän saalis !

Huhhuh ! Tämä alkanut viikko on kyllä ollut sellaista sarjakuvapläjäystä ! Eilen kävin katsomassa X-men: First Classin ja tänään sain muutamia tosi hienoja juttuja kokoelmiini... ;) Tarkemmin kerron elokuvasta kunhan saan aikaiseksi keskittyä siihen..... Nyt kuitenkin on aivan pakko esitellä hienot juttuni !

Ensinnäkin tänään kävin Lahdessa siskon ja poikakaverin kanssa ja mukaan tarttui jos jonkinlaista krääsää... ja vähän muutakin... :) Kaupasta, jonka nimeä en nyt mitenkään muista ja kuitinkin jo hävitin jonnekin.. niin löysin vanhoja X-men sarjakuvia ! (Noh... muutaman vuoden takaisia, mutta kuitenkin...) Ja vielä halvalla ! Tietenkin minun oli aivan pakko tuhlata rahojani niihin ja ostinkin niitä neljä kappaletta.... :) Kuvaan laitoin myös uusien Avengerisien ensimmäisen numeron, jonka ostin tosin jo eilen... :)


Mutta oikea jymy-yllätys löytyi yllättävästä paikasta ! Nimittäin äitin työpaikalta, missä kyseiset teokset olisivat joutuneet roskakoriin.... Onneksi äiti sattui paikalle ! Kyseessä on nimittäin aitoa japanilaista mangaa ! Monta paksua kirjaa ! Tarkemmin en ole vieläkään kerennyt pureutua aarteeseeni.. enkä kyllä pahemmin pystykään... pienoisen kielimuurin takia.... No onneksi kansissa on nättejä (-vähäpukeisia) tyttöjä niin viitsii edes vähän selailla... ;)
Ainakin Fantoad-nimisen lehden voi pongata pinosta... En oikein kyllä ymmärtänyt, mistä kyseisessä lehdessä oli kyse... muttta täytyy selailujen jälkeen aloittaa pieni googlailu, että ymmärtää hieman paremmin... :) Pinossa saattaa myös olla seassa jotakin korealaista manhwaa... mutta se selviää sitten kun selviää... :))

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...