torstai 29. maaliskuuta 2012

Taiteilijan Huone part 1

Okei okei... siis nappasin tuon Taiteilijan Huone nimen Taiteilija Nurkka-osiostani tähän koska en halunnut keksiä aivan uutta nimeä.. Eli teknisesti rinnastan itseni nyt niihin suurin taiteilijoihin joista olen aiemmin kirjoittanut.. vitsi vitsi.. ei ne mitään suuria ollut... : ))

Aloitan ehkäpä mielenkiintoisimmasta asiasta huoneessani.
Nyt siis esittelen hieman kirjahyllyäni.. kyllä kuulit oikein kirjahyllyäni.. eikö olekin mukavaa ja kiinostavaa?

 Tässä siis kirjahyllyni kokonaisuudessaan. Vähän kartoittamaan, että mistä löytyy mitäkin... Olen myös numeroinut kaiken, jotta näetten hienosti kuinka järjestelmällinen olen... (En kyllä ole... nytkin siivosin hyllyn vartavasten kaikesta turhasta, jotta edes näette mitä siinä on. Normaalisti se on täynnä kaikkia ylimääräisiä härpäkkeitä..)
 1. Ensimmäisenä hyllyssäni on Tim Burton kokoelmani, josta puuttuu tällä hetkellä Sleepy Hollow, sillä se on jossain lainassa... 2. Supersankari-leffa kokoelmani, huomatkaa kuinka hienosti Burton-kokoelma yhdistyy tähän Batmanien kautta... :)) Päällä on vielä leffat joita en ole vielä katsonut... :) +Wall-E

 3. Zac Efron-kokoelma... Okei melkein kaikki leffat on ihan paskoja, mutta.. Zacy<3 Seuraavana on Ghibli-leffat... minkä unohdin numeroida... 4. Minun ikioma ihana DSi, jolla pelaan pelkästään Pokémonia kun ei miulla oo muuta pelejä... HeartGold taitaa olla sisällä nyttenkin... 5. Kauhu-kokoelma... ja trilleri ja kaikkee tämmöstä mistä tykkään.. ja sen vieressä muutama Marvel-animaatioleffa. 6. Ihan oikea rippi Raamattu.

 Siirrytään seuraavalle hyllylle, mistä alkaa loistavat elokuvat 7. Eli ne leffat mitkä ovat mielestäni todella hyviä... Suuri osa myös Oscar-palkittuja.. Mukana myls katastrofi-leffat keskellä ja Paluu Tulevaisuuteen-boksi. 8. On Wanhojen Tanssi video, Abivideo, Ylioppilasjuhla video ja Aamiainen Tiffanyllä.

 Numero 9. Eli Full Metal Alchemist-manga kirjat... huom... siirryttiin sarjakuviin, mitä miltei loppu osa hyllystäni on. 10. The Legend of Zelda kirjat Ocarina of Time 1 ja 2 sekä Majora's Mask. Myös Hokuto Manga, Chi's Sweet Home ja Trunksin Tarina löytyy tästä hyllynkohdasta..

 Seuraava taso.. 11. Don Rosa-sarjakuva kirjat.. eli Roope Ankan seikkailuja maailmalla.. Pari on varustettu myös Rosan nimmareilla.. :)) 12. Akirat, mitkä sain silloin halvalla CDON.comista.. ja jotka osoittautuivatkin erittäin hyväksi ostokseksi. 13. Death Note-kirjat.. kaikki 12 ja bonus-kirja 13, sekä hyllyn yläpuolella bonus-kirja Death Note the Los Angeles murder cases. Toy Story-boksi ja Will & Grace-boksi löytyy myös... Sekä Hiromu Arakawan Hero Tales, Milo Thatchin-päiväkirja, Carrolin Alice in Wonderland ja Vikas Swarupin Slummien Miljonääri. Eli hyllystäni myös löytyy tavallisia kirjoja... ;)

 14. Frendit-bokseja.. joista tosin puuttuu edelleenkin numerot 2 ja 4... pitää joskus hankkia... 15. Muumitalo-kynäteline... missä ei ole yhtään kynää vaan pelkkää roskaa.. sain sen joskus synttäri-lahjaksi äidiltä.. 16. taas on kavereilta joskus saatu kirja, joka on kaikkien vieraiden suosikki eli 1001 Movies you must see before you die. Hyllyllä myös Skinsin eka kausi, venäjänkielinen Naruto (HAPYTO) ja Frendit-tietokilpailu peli PC:lle..
 Toiseksi ylin hylly on varattu pelkästään numero 17. eli Akira Toriyamalle eli Dragon Ball-kirjoille.. kaikki 42 sekä kuvassa ei näy, mutta Sandland, Kajika ja Piirrä mangaa tällä hyllyllä. (Hyllyltä löytyy myös Planetes, mikä ei ole Toriyaman.. eli huijasin teitä pikkusen...)

Viimeiseksi, mutta ei vähäisimmäksi on 18. Harry Potter-kirjat, sekä 19. Ne Manga-lehti härpäkkeet, mistä joskus vaahtosin teille.. :))

Toivottavasti edes jotakin kiinosti... : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...