keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Taas tulee ravattua leffassa....

Tällä kertaa taas vähän kevyempi päivitys, eli tuttuun tapaan trailereita leffoista jotka meidän jokaisen tulisi käydä katsomassa tänä vuonna! Ainakin niiden jotka haluaa kuunnella minun hypetystä aiheista! Kaikkien näiden lisäksi tottakai tulee käytyä katsomassa monia monia muitakin, mutta nämä on ne minun must see elokuvat tältä vuodelta, nauttikaa. :)

Captain America: Civil War

X-men: Apocalypse

Suicide Squad

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Doctor Strange

Rogue One: A Star Wars Story

5 kommenttia:

  1. Ärsyttää näissä trailereissä se, että ne ilmestyvät liian monta kuukautta aikaisemmin, kun mitä leffaa pääsee näkemään. Koska tuo uusi Potter-kuvakin vasta tulee? Marraskuussa?

    Mutta ehdottomasti haluan nähdä ainakin sen ja uusimman Captain American (jonka on nyt sanottu muistuttavan enemmän Avengers-leffaa)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni ainakin toimii juuri tämä, että traileri tulee hyvissä ajoin. Kuitenkin aloitan yleensä jo elokuvan odottamisen siinä vaiheessa kun siitä ilmoitetaan ja trailerin saapuminen ajoissa helpottaa (=useimmiten lisää) tuskaa! :)
      Olen muutenkin niitä ärsyttäviä ihmisiä jotka istuttaa koko kaveripiirin ruudun ääreen ja pakotan katsomaan kaikki kakka-trailerit ja hypetän samalla koko ajan ääneen... hups.. :)

      Poista
    2. Totta tuokin, tosin siinä on se vaara, että mitä kauemmin odottaa jotakin elokuvaa, sitä helpommin se ei vastaakaan ennakko-odotuksia...

      Poista
    3. Sepä se! terveisin Batman V Superman :)

      Poista
  2. No tässähän nää oli tiivistettynä, haha ! : D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...