sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Han Solo, se nuorempi


Kun Disney ilmoitti tuovansa elokuvateattereihin Han Solon oman elokuvan vuonna 2018, olen varma että muutkin kuin minä huusivat kovaan ääneen EI! Ainakin minua harmittaa ihan pirusti, että Hanista tehdään elokuva, joka kertoo tämän nuoruudesta ennen Episodi IV:tä. Miksei mielummin sitten se Obi-Wanista tai Boba Fettistä kertova elokuva, jos kerran pitää jostain hahmosta tehdä? Ongelmaksi kun tulee se, että Han Soloa ei voi näytellä enää jo harmaantunut Harrison Ford vaan täytyy palkata uusi, nuori näyttelijä tilalle.

Loppuviikosta tuli tieto, että kuka tähän haastavaan rooliin on valittu ja kuten arvata saattaa pienoinen someraivohan siitä nousi. Rooliin on valittu muun muassa Hail, Caesar! -elokuvasta tuttu Alden Ehrenreich, joka huvitti katsojia jurona, vähä-älyisenä länkkärinäyttelijänä, Hollywoodin kultapoikana. Suurin osa negatiivisista kommenteista huutaa sitä miksei rooliin valittu ketään Harrison Fordin näköistä, ja tästäkös minä raivostuin.


Ehremreich ei ole minulle tuttu näyttelijä ennestään. Ainoastaan tuossa Hail, Caesarissa sain pienen vilauksen siitä mihin herra pystyy ja täytyy sanoa, että oli oikeastaan ainut asia mistä elokuvassa pidin. Jos unohdetaan kokonaan se fakta, että on täysin shaibaa, että Hanista tehdään se omma elokuva niin en toisaalta voisi kuvitella ketään parempaakaan näyttelijää rooliin. Kertokaa minulle, milloin Disney on pettänyt teidät roolituksillaan? Tom Holland - Spider-Man? John Boyega - Finn? Johnny Depp - Hullu Hatuntekijä? Sitähän minäkin. Ehrenreich ei mielestäni ansaitse ollenkaan lokaa niskaan siitä, että haluaa olla nuori Han. Uskon, että herra tulee ylittämään kaikki odotukset ja voimme vain todeta, että hienosti veti. 

Jos saisin päättää, elokuvaa ei koskaan tulisi, mutta kun en voi sille mitään niin otan sen ilomielin vastaan Star Wars elokuvana. Älkää langetko mollaamaan Ehrenreichiä, pyydän. Ei ole näyttelijän vika, että ei näytä Harrison Fordilta. Kumman mielummin ottaisitte, Fordilta näyttävän c-luokan näyttelijän vai näyttelijän, jonka minäkin uskon saavuttavan urallaan vielä jotain suurta? Niimpä.

2 kommenttia:

  1. En haluaisi liikaa kehuskella, mutta otan pientä ylpeyttä siitä, että hänet jo Blue Jasminessa (vuonna 2013) bongasin ja silloin jo aavistelin, että tästä herrasta kuullaan vielä...

    Luulenpa, että moni internet-trolli olisi halunnut nuoreksi Haniksi Anthony Ingruberin - kieltämättä hän on kuin ilmi elävä Harrison Ford nuorena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan joskus katsastaa tuo Blue Jasmine. Jäi silloin katsomatta ja sittemmin vaan unohtunut koko elokuva. :)

      Ja katsoin joskus tuon Ingeruberin imitaatio videon ja ihan hyvinhän se veti x) Tosin ei riitä oikeasti elokuvanäyttelemiseen pelkkä hyvä imitaatio!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...