lauantai 14. toukokuuta 2016

Overwatch, vapaa-aikani tuho?


Täytyy myöntää, että ensimmäisen persoonan ammuskelupelit eivät ole olleet minulle se ykkösjuttu koskaan. Kaikkia sotapelejä olen vierastanut aina ja ainoastaan Splatoon on ollut sellainen ampumispeli, mistä olen ikinä innostunut. Onneksi tähänkin asiaan on tullut muutos!

Reilu viikko sitten helatorstaina tuli battle.nettiin ilmaiseksi pelattavaksi Blizzardin uusin peli Overwatch. Pelin betaa sai pelata mielinmäärin viiden päivän ajan ja tutustua sen pelimekaniikkaan ja kirjavaan hahmokattaukseen. Netin välityksellä pelattavat taistelut koostuvat kuuden hahmon tiimeistä, jotka taistelevat toisiaan vastaan lähitulevaisuuden maisemissa muun muassa Lontoon kaduilla ja Route 66 -tiellä. Jokainen pelaaja kontrolloi yhtä tiimin jäsentä ensimmäisessä persoonassa ja yrittää lahdata mahdollisimman monta vastapuolen pelaajaaa. Hahmoilla on uniikkeja kykyjä ja hahmoluokkia joten tiimi kannattaa koota siten, että se on mahdollisimman monipuolinen ja että jokaista hahmoluokkaa on hyödynnetty.

Tracer on suloinen 26-vuotias tyttö Lontoosta

Tarkemmin pelin sisältöön vielä kajoamatta voin kertoa, että nuo viisi päivää menivät aivan liian nopeasti! Tunnit vain valuivat siihen, että opettelin ja opettelin pelaamaan peliä ja loppua kohden olin jo oikeastaan ihan hyvä! Sitten tajusin, että tosiaan tuon viiden päivän aikana en edes kokeillut mitään muuta kuin yhtä hahmoa, jonka haluisin opetella ensin täydellieseti. Suosikikseni nousi brittityttö Tracer, jonka aikamatkustus- ja nopean hyökkäyksen-tekniikat olivat todella metka tapa ammuskella vastustajia. Hahmo tosin vaati sen useamman päivän, että sillä oppi pelaamaan kunnolla, keskiverrosti eliminoin ottelussa noin 9 vastustajaa per pelikerta, mutta parhaimmillaan ylsin niinkin isoon lukuun kuin 41 eliminointia!

Tämä peli menee todellakin hankintaan nimenomaan sen mielenkiintoisten hahmojen ja selkeän grafiikan takia. Sarjakuvamaiset maastot ja hahmot tekevät pelistä persoonallisen näköisen teoksen ja kaiken kruunaa hyvin tehty ääninäyttelytyö hahmojen kommentteihin pelin aikana. Tämän kuun lopussa peli tulee myyntiin ja ainakin minulla tulee kyseinen peli olemaan heti kuin mahdollista! Koukuttava Overwatch tulee olemaan vapaa-aikani ja viikonloppujeni täydellinen tuho.

Tracerin varustukseen kuuluu kaksi Pulse pistoolia ja Pulse pommi

3 kommenttia:

  1. Hieno tuo some-nappi-gadget tuossa sivupalkissa! Teitkö itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin netistä ilmaiset ikonit ja vähän muokkasin Illustratorilla :) Olisin tehnyt itse, mutta ajanpuutteen takia on nyt vielä noin! Html:lä saa tehtyä kaikkea kivaa! Vähän liian isoiksi nuo tosin jäi :p

      Poista
    2. Löysin netistä ilmaiset ikonit ja vähän muokkasin Illustratorilla :) Olisin tehnyt itse, mutta ajanpuutteen takia on nyt vielä noin! Html:lä saa tehtyä kaikkea kivaa! Vähän liian isoiksi nuo tosin jäi :p

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...